Millenicom'un 100 Mbps verebilecekken 8 Mbps vermesi

Diğer firmalarda port kalmamış olabilir. TT'de şu an 140-160 TL 100 Mbps.

Öyle bir şey yok. O paketlerin hepsini tek tek açıp kampanya sözleşmelerini okudum.

Parantezin yanında 10, 20, 30 yazıyor ya ondan dedim, bazı firmalar o şekilde yapıyor. Şu ülkede rahat rahat bir internet kullanamadan öleceğiz ya ona yanıyorum. Sürekli bir sorun bir sıkıtnı. Hızı iyi olanların fiyatı uçuk fiyatı normallerin kalitesi leş. Avrupa'da çerez parasına alınan paketler burada uçuk fiyata satılıyor.

Diğer firmalarda port kalmamış olabilir. TT'de şu an 140-160 TL 100 Mbps.

Mevcut müşteri olduğum için o baktığınız kampanyalardan yararlanamıyormuşum. Taahhüt süresi az kaldığı için bir sorayım demiştim şok oldum zaten mevcut müşterisine daha pahalı sattıklarını duyunca.

Bu müşterinin taahhüt sözleşmesi sona ermek üzere, buna bir kıyak geçelim demiyorlar. Faturayı bile aksattığım olmuyor ona rağmen sürekli geçirme peşindeler.
Şu ülkede rahat rahat bir internet kullanamadan öleceğiz ya ona yanıyorum.

Ben de merak ediyorum acaba ne zaman adam gibi internet kullanabileceğiz, ne zaman uygun fiyata yüksek hızlar elde edebileceğiz...

Hocam baktınız hizmet veremiyor, diğer firmalara taşıyın gitsin, en son TT'yi seçersiniz.

Muhtemelen port sorunu diyeceğim ama öyle bir durumda 8 değil 14-15 Mbps hız rahatlıkla vermeleri lazım.

Türk Telekom'u tamamen kapattırdıktan sonra bir başvuru yapsam belki faydası olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…