Millenicom'un 100 Mbps verebilecekken 8 Mbps vermesi

TB-2 kaldırıp TT ofisini basarsanız seve seve bakımdan sorumlu operatör görevini üstlenirim 🤣
Şimdi tekrar aradım ve 100 Mbps paketini verebiliriz dedi. Karar verin, veriyor musunuz veremiyor musunuz dedim veriyoruz diyor. Taahhüt bittikten sonra taahhütsüz kurulumsuz olarak başvuracağım ya da comnet verimerkezinden alacağım onu merak ettim bayağı.

Şimdi tekrar aradım ve 100 Mbps paketini verebiliriz dedi. Karar verin, veriyor musunuz veremiyor musunuz dedim veriyoruz diyor. Taahhüt bittikten sonra taahhütsüz kurulumsuz olarak başvuracağım ya da comnet verimerkezinden alacağım onu merak ettim bayağı.
Evinizde sunucu mu barındırıyorsunuz hocam?

Edit: La bunlar ne kadara veriyor hizmeti, denenebilir aslında?

@Tortue veri merkezinden internet nasıl alıyorsun? Ne kadar hız verıyorlar ve ne kadar fiyat? Öyle bir şey varsa bende yakınımdaki veri merkezinden alırım.
Evinizde sunucu mu barındırıyorsunuz hocam?

Edit: La bunlar ne kadara veriyor hizmeti, denenebilir aslında?

Her veri merkezi bu hizmeti sağlamıyor bildigimiz ev interneti sağlıyor ama Comnet. 100 Mbps 99 TL ve dediğine göre kullandığın kadar ödüyorsun sabit fatura yokmuş. Ayrıca müşteri panelinden tık diye iptal edebiliyormuşsun. İlk olarak bu firmayı denemek istiyorum. Duyduğuma göre yurt dışı çıkışları da iyi.

@Tortue upload ne kadar? Geçtiğinde ping değerlerini paylaşır mısın?

Elbette paylaşırım. Standart upload veriyorlardır.
@Tortue upload ne kadar? Geçtiğinde ping değerlerini paylaşır mısın?

Müşteri hizmetlerini aradım diğer müşteri hizmetleri gibi lak lak etmiyor, müşterinin ne dediğine kulak veriyor.

Sorgulamada çıkan değer 67 Mbps fakat modemden kontrol ettiğimde 109, TT ekibinin yaptığı ölçümde de 108-109 Mbps hız çıkmıştı dedim. Bu sorgulama değeri yalnızca tahmini değerdir dedi.

Millenicom da modem kapasitesi diyor. 🤣
Ön ödeme yaparak 1-3-6-12 ay satın alabiliyormuşuz kontör mantığında. Yani 3 ay peşin ödeyip 3 ay boyunca fatura vesaire ödemeden kullanıyoruz, 3 ay sonunda tekrar ödeme yapmazsak internet kesiliyor, ödeme yaparsak internet açılıyormuş. İnternetten başvuru yapılıyor ve ortalama 2 gün sürdüğünü söyledi. Aktivasyon ücreti var 65 TL bu mecburmuş bunun dışında kurulum ücreti yok şöyle ki başvuru yaparken siz seçebiliyorsunuz kurulumlu olsun ya da olmasın gibi. Çok iyi ya. :D

Son düzenleme:
Her veri merkezi bu hizmeti sağlamıyor bildigimiz ev interneti sağlıyor ama Comnet. 100 Mbps 99 TL ve dediğine göre kullandığın kadar ödüyorsun sabit fatura yokmuş. Ayrıca müşteri panelinden tık diye iptal edebiliyormuşsun. İlk olarak bu firmayı denemek istiyorum. Duyduğuma göre yurt dışı çıkışları da iyi.
Aslında gözüme çarpmadı değil. Kullanan birini bulmak lazım.

Aslında gözüme çarpmadı değil. Kullanan birini bulmak lazım.

Upload hızları 8 Mbps sanırsam standartmış :(. Ama ping değerleri iyidir diye düşünüyorum. Sonuç olarak kendi çıkışları TT'ye bağlı değil. İstanbul'da olsam denerdim Bursa'da böyle hizmet veren var mı hiç bilmiyorum. Bulsam pop çıkışları iyi ise kullanırım direkt olarak. TT daha da iyileştirme yaparsa pop noktalarında burada 30 ping görebilirim çoğu oyunda Frankfurt'a biliyorsun şu an 38-40 arası alıyorum. Ama sadece Rainbow ve Fortnite alıyorum :(. Diğer oyunlarda daha bir değişiklik yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı