Millenicom'un interneti bağlatmayıp iptal de ettirmemesi düzenbazlığı

tepegardel

Kilopat
Daha fazla  
Millenicom ile yaşadığım tatsız olayı sizlere anlatmak istiyorum.

Yeni işe başladım yeni bir eve taşındım ve hemen internet bağlatmalıydım. İnternet başvurusu için firmayı aradım ve gerekli işlemleri başlattım. Bu görüşmede bana "Şimdilik ön başvurunuzu alıyoruz vazgeçmeniz durumunda 48 saat içerisinde başvuru iptali yapabileceğim." söylendi. İnternet bağlantımın 1-2 gün içerisinde aktif olacağı söylendi öyle de oldu. Lakin benim hattımda daha önce çalıştığı bilindiği halde herhangi bir sinyal yoktu bağlantı sağlanamıyordu dolayısıyla arayıp talep oluşturdum ekip gelip gün içerisinde kontrol edecek dendi. Fakat kimse gelmedi ben de hemen lazım olduğu için interneti farklı bir şekilde çözdüm. 48 saat dolmadan başvurumu iptal etmek için defalarca aramama rağmen bağlantı kuramadım, bir şekilde bağlandığımda ise "Sizi iptal için gerekli birime aktarıyorum" şeklinde geçiştirilip dakikalarca müzik dinletildi. Birkaç gün telefon ve mail üzerinden iptal etmeye çalışmama rağmen çabalarım sonuçsuz kaldı ve bu arada gelen de olmadı. Daha sonra e-devlet üzerinde iptal edilebildiğini öğrenince oradan iptal ettim. Bu arada bu süreçte benden istenen abonelik ve sözleşme belgelerini imzalamadım ve yollamadım. Ayrıca bu sözleşme "14 gün içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin cayma hakkınız bulunmaktadır." ibaresi yer almaktaydı ve ben de başvurumdan itibaren 14 gün dolmadan iptal işlemini gerçekleştirdim.
Herhangi bir hizmet almadığım aksine zamanımdan çalındığı için mağdur olduğum halde bana "Abonelik iptal bedeli" altında 369,23 TL tutarında fatura gönderildi. Tabii ki ödemedim, bu sefer beni arayıp "Ödemezsen icraya veririz seve seve ödersin." gibi tehdit edercesine seviyesiz sözler söylendi. İş yerinde olduğum için anlayacakları dilde cevap vermedim ne yazık ki. Tüketici hakem heyetine detaylı bir şekilde telefon kayıtlarıyla şikayette bulundum sonucunu bekliyorum. Şimdilik hepsi böyle neler olacak bilemiyorum.

Şu saatten sonra bu firma en ucuz interneti de verse hayatta almam, çevreme de aldırmam ve her yerde kötülerim.

Başımdan geçenleri sizlerle paylaşmak istedim. Benzer olay yaşayan var mıdır, süreç nasıl işler cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı