Milleniecom iyi midir?

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6600
R5 5500 B450M K II
XPG 16 3200MHZ RAM
Selam taşınacağımız için internet arayışındayım, VDSL Türk Telekom ve Superonline altyapısında 100mps 20 upload VDSL değerleri veriyor en fazla, Türk Telekom'dan geçeceğim, Türk Telekom fazla pahalı olduğu için 400 TL uygun geldi, ne diyorsunuz iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam taşınacağımız için internet arayışındayım, VDSL Türk Telekom ve Superonline altyapısında 100mps 20 upload VDSL değerleri veriyor en fazla, Türk Telekom'dan geçeceğim, Türk Telekom fazla pahalı olduğu için 400 TL uygun geldi, ne diyorsunuz iyi midir?

Benim de tahaaütüm bitiyor birkaç güne. Millenicom'a geçeceğim Telekom'dan. Paketleri ve müşteri hizmetlerinin ilgisi hoşuma gitti, mağdur etmeycek gibi.

Baglantı kopmaları oluyor ortalama ayda 1 gün kesin internetim olmuyor karalamak için demiyorum müşteri hizmetleri açısından iyi bir keresinde 75 Mbps internetim 3 gün gitti 3 günün sonunda geldi gelen hız 35 Mbps aradım port yok dediler 75 Mbps kullanıyorken şu an 35 Mbps kullanıyorum.
1 senedir kullanıyorum çok da memnun degilim ama degiştirmek için ugraşmıyorum.
Yaşadıgın bölgeye göre yaşayacagın problem degişebilir.

Ben 1 ay kullandım çok memnundum hocam ancak müşteri hizmetlerinde sıkıntılı. Türk Telekomdan Millenicoma geçiş yaptım, 1 ay sorunsuz kullandım ancak 1 ay sonra internetim bir anda gitti. Müşteri hizmetlerini aradığımda naklimin tamamlanmadığı gibi saçma sapan bir şey söylediler.

Ben 1 ay kullandım çok memnundum hocam ancak müşteri hizmetlerinde sıkıntılı. Türk Telekom'dan Millenicom'a geçiş yaptım, 1 ay sorunsuz kullandım ancak 1 ay sonra internetim bir anda gitti. Müşteri hizmetlerini aradığımda naklimin tamamlanmadığı gibi saçma sapan bir şey söylediler.

Peki modem ve kurulum ücretine ne kadar ödediniz? Ve demesine rağmen 100 Mbps paketleri var, internetten çok anlamıyorum, 100 mbpsmi alacağım yoksa 63Mbps en fazla mı?

Adresinizde Türk Telekom (63 Mbps hız) altyapısı bulunuyor.​

Peki modem ve kurulum ücretine ne kadar ödediniz?
Modem bana aitti ve bağlantım olduğu için TT yüzünden herhangi bir ücret ödemedim. Millenicoma naklimi sağladım 1 ay sorunsuz kullandım ancak 1 ay sonra internetim gittiğimde aldığım cevap internet nakliniz sağlanmış ancak ev telefon nakliniz sağlanmamış gibi garip bir cevaptı. Ekiplerin geleceğini ve nakil işlemini tamamlayacaklarını söylediler ve 1 hafta süre istediler, bende saçma bulduğum için 1 ay sonra tekrardan TTye geçtim.

Hayır. Kablonet bakabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı