Eğer beyin göçü önlenirse ki hiç öyle görünmüyor yarışa çok gerilerden başlamak için bir şans olabilir, dikkat edin olabilir diyorum.Bir üretimde bulunmak onu tasarlamak kopyala yapıştır ile sadece banttan çıkarmak değil tersine bir bir takım oyunu, bizde olmayan şey yani. Pardus vardı ne oldu mesela?
Önde gelen haber ajanslarının abonelerine servis ettiği "Yerli imkanlarla elektronik anakart üretti" başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını ortaya çıktı. Sözde yerli anakart Aliexpress'te satılıyor.
@Beyaz atlı playboy hocam başarılı olabilir fakat rakipleri ve kalıplaşmış piyasa karşısında tutunabileceğini sanmıyorum. Bence en fazla resmi dairelere yönlendirilen işlemci olarak piyasayı kaplıyacak.
Önde gelen haber ajanslarının abonelerine servis ettiği "Yerli imkanlarla elektronik anakart üretti" başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını ortaya çıktı. Sözde yerli anakart Aliexpress'te satılıyor.
@Beyaz atlı playboy hocam başarılı olabilir fakat rakipleri ve kalıplaşmış piyasa karşısında tutunabileceğini sanmıyorum. Bence en fazla resmi dairelere yönlendirilen işlemci olarak piyasayı kaplıyacak.
İlk etapta son kullanıcıya ulaşmasına gerek yok, geliştirip savunma sanayisinde ve kamu kurumlarında (Rusya gibi) uygulasalar bile büyük bir gelişme olur. Son kullanıcıya üretim yapan firmalar 40-50 senedir bu alandalar, bizimkisi şak diye gelmese de olur.
Yeni Akit gazetesinde yer alan 'ASELSAN Yapımı Bu Silah Atom Bombasını Dahi Durdurabiliyor!' baÅlıklı haberi sosyal medyada günü konusu haline geldi. ASELSAN...
Yeni Akit gazetesinde yer alan 'ASELSAN Yapımı Bu Silah Atom Bombasını Dahi Durdurabiliyor!' baÅlıklı haberi sosyal medyada günü konusu haline geldi. ASELSAN...