Milli Maç girişinde fiziki anlamda Passolig kartı gerekli mi?

Quarizmann

Decapat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Kayseri'deki maça biletimi aldım. Passolig'im var ama elimde fiziki anlamda kart yok zahmet edip 160 lira verdiğim şeyi getirmedikleri için. Geçen Kayserispor'un maçına uygulamanın barkod sistemiyle girdim. Muhtemelen aynısı olur diye düşünüyorum ama yine de sormak istiyorum. Elimde fiziki olarak kartın olmaması sıkıntı çıkartır mı?

İyi akşamlar! Evet, Passolig uygulaması üzerinden barkodla giriş yapabiliyorsanız, fiziksel kartın olmaması genellikle sorun yaratmıyor. Kayserispor maçında barkod sistemiyle sorunsuz geçtiğinize göre, aynı yöntemi bu maçta da kullanabileceksiniz. Yine de, maç günü uygulamada barkod kısmını açtığınızdan ve biletinize erişebildiğinizden emin olun.

İyi akşamlar! Evet, Passolig uygulaması üzerinden barkodla giriş yapabiliyorsanız, fiziksel kartın olmaması genellikle sorun yaratmıyor. Kayserispor maçında barkod sistemiyle sorunsuz geçtiğinize göre, aynı yöntemi bu maçta da kullanabileceksiniz. Yine de, maç günü uygulamada barkod kısmını açtığınızdan ve biletinize erişebildiğinizden emin olun.
Sağol reis. Bileti aldım, bir sıkıntı falan yaşanırsa diye her şeyin ekran görüntüsünü aldım. Zaten Passo uygulamasında biletlerimde gözüküyor. Teşekkür ederim cevabın için, iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı