Geçenler de 20 TL'lik yola 250 TL ödüyor.Hayır en kötüsüde şu:
Yol ve köprü yapıyorlar tamam ama köprü ve yolu devlet ihaleyle yaptırıyor. Bu yüzden devletin firmaya bir sözü, taahtütü var. Eğer o taahtüt olmaz ise (örneğin 1 yılda 1milyon kişi gibi) bu parayı devlet vermek zorunda kalıyor zaten devletde biz olduğumuzdan para bizden çıkıyor.
Eğer yanlış bilmiyorsam Dornier Do 228 'in gelişmiş versiyonu olacaktı ve bütün hakları Türkiye'ye ait olacak ve sadece burada üretilecekti. Her şeyini satın almış olacaktık yani.Ne farkı kaldı Vecihi Hürkuş'un hakkının yendiği zamanlardan? Niye ülkemizde iyi bir adım atarken, birden ahmakça bir hata yapılıyor devamlı? Bazen cidden anlamıyorum, yani işi bilmeyen birinin bile yapmayacağı hataları görüyorum son zamanlarda.
Bu yukardaki görsel zaten referans bir tasarım. Yani tanıtım amaçlı yapılmış. Normal Airbus veya Boeing gövdesini ürettin yaptı uçurduk da uzay tasarımlara geldik değil mi? Böyle uçak mı olur zaten şu tasarıma bak. Cidden çağımızla yarışıyoruz, fakat geriye doğru yarışıyoruz orası ayrı.
Neyse Osmangazi köprüsü açıldı, bununla övünmeye devam edelim her zamanki gibi.
Nasıl olmazsa olmaz değil? Bir projenin önemli olması için illa askeri mi olması lazım? Hürkuş ile Atak ile ne ilgisi var şimdi bu projenin?Şu an yerli ve eğitim/keşif uçağı Hürkuş göklerde. Silahlı versiyonu Hürkuş-C de 2018'de envantere girmişti. Yine yerli ATAK helikopteri doğuda terörist avlıyor. Anka gibi uçakları da saymıyorum. Milli savaş uçağı projesi TF-X de devam ediyor.
Bu iptal edilen şey, özel sektör ile devletin iç hatlar uçağı üretme projesi. Olmazsa olmaz değil yani. Zaten bu projeyle A320 family ve B737'ye kafa tutman imkansız olur. Yıllar sonra görürsünüz Almanya yaparsa.
Havacılık tecrübedir. Sen bu uçaklarda 30 yıldır uzmanken, bu yeni uçakta hiçbir deneyimin olmayacak, hiçbir tekniğin olmayacak, hiçbir mühendislik bilgin olmayacak. Sıfırdan kendine ve çalışanlara bunu katman için çok değerli zamanlar ve değerli paralar harcanmalı. Böyle bir şeye de her şirket olumlu bakmaz. Ona kumar oynamak yerine 10 tane daha Airbus alır, yoluna bakar.
Abi bu uçak bizim sıfırdan kendi imkanlarımız ile yaptığımız bir uçak gibi olacaktı, Türkiye bütün haklarına sahip olacaktı. Zaten uçağın bütün haklarına sahip olan firmanın sahibi de türk. Nasıl böyle bir projeyi kaçırırlar gerçekten anlamıyorum.@dogant tip olarak evet. Tip derken dış görünüş manasında değil uçak tipi yani cinsi gibi düşünebilirsin. Satın alma anlaşması malum hiçbirimiz göremeyeceğimiz için ucu açık kalıyor biraz. Ama mesela Hürkuş'ların üretimi öncesi yapılan anlaşmayı özetle söyleyeyim ben sana. Biz Güney Kore'den 30 adet KT-1T eğitim uçağı satın aldık. Sonra anlaşma gereği onlara bir miktar ATAK helikopter anlaşması yaptık. Ama yakın rakamlar değil bildiğim kadarıyla. Bunun üzerine Hürkuş üretimi için KT-1T uçağını karşılıklı anlaşmalarla(!) baz alarak üretime başladık. Başarılı bir proje mi dersen, evet. Ama asla her şeyiyle milli bir uçak değil ki dünyada zaten öyle bir uçak kalmadı. Herkes birbirinden parça ve mühendislik satın alıyor artık. Ama TF-X projesi zaten karmakarışık bir proje olacak. Olacak mı onu da göreceğiz bakalım.