Mimari modelleme için laptop önerisi

Bütçe
20-30k

akrdcr

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Mimari modelleme ve bina enerji modellemesi yapmak amacıyla bir laptop almam gerekmekte. Şu anda kullanacağım program olan Design Builder programı için web sitesinde belirtilen sistem özelliklerine buradan göz atıp bana bir öneride bulunabilir misiniz rica etsem?

Bütçe esnek olabilir iyi ve yarı yolda bırakmayacak bir bilgisayar için. Maksimum 35k civarı diyebilirim ama önerileri dikkate almak isterim.

Tesekkur ederim. Ram yukseltmesi derken? yeni ram mi takacagim. Yurt disindayim ve burdan alacagim laptop icin pek baska bir sey ile ugrasmak istemiyorum aslinda. Ram, ssd falan mevcut hali ile iyi bir bilgisayar cok daha iyi olur benim icin.

Teşekkür ederim. RAM yukseltmesi derken? Yeni RAM mi takacagim. Yurt disindayim ve buradan alacagim laptop icin pek baska bir şey ile ugrasmak istemiyorum aslinda. RAM, SSD falan mevcut hali ile iyi bir bilgisayar cok daha iyi olur benim icin.

Aynen size attığım Victus 8 GB RAM'li, uğraşmak istemiyorsanız attığım Acer'i alın, hiçbir yükseltme yapmadan uzun süre kullanabilirsiniz

Tamamdir cok sagolun. Peki karsilastirma yapmak gerekirse Asus rog strix, Asus tuf, Lenovo legion serileri daha iyi mi? Butce esneyebilir dedigim gibi. Ya da Lenovo idea 5 pro nasil sizce?

Tamamdir cok sağ olun. Peki karsilastirma yapmak gerekirse ASUS ROG STRIX, ASUS TUF, Lenovo Legion serileri daha iyi mi? Bütçe esneyebilir dedigim gibi. Ya da Lenovo idea 5 Pro nasıl sizce?

Dediğiniz seriler markanın özel serisi olduğu için soğutması, paneli ve kasa kalitesi daha kaliteli tabii ki. Fakat fiyat farkı da bayağı bir var özellikle ROG serisi için. Bütçeyi biraz daha esnetebilirim dediğiniz için şu modeli atıyorum. Kasa kalitesi bir ROG kadar olmasa da dikkatli kullanıldığı takdirde uzun yıllar götürür sizi.

Anladim. Bunu da degerlendirecegim. Son olarak bunu sormak istiyorum nasil sizce?

Ozellikle ilk mesajda belirttigim ve paylastigim ozellikler icin icin iyi mi?

Anladim. Bunu da degerlendirecegim. Son olarak bunu sormak istiyorum nasıl sizce?

Ozellikle ilk mesajda belirttigim ve paylastigim ozellikler icin icin iyi mi?

Bu modeli Türkiye'de bulamadığım için yorum yapamadım. Özellik bakımından daha çok grafik tasarıma uygun gibi. İşlemcisi güçlü fakat ekran kartı attıklarıma göre çok güçsüz. Onun haricinde kusursuz bir paneli var 3K çözünürlükte. Kuzenim iç mimar, Lumion kullanıyordu ve ekran kartı VRAM'i büyük önem taşıyordu. Siz de mimari modelleme için alıyorsunuz o yüzden 4 GB VRAM'li ekran kartı önermiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı