Mimarlık için 45.000 TL PC toplama

Bütçe
45.000
Yahu size ne? Belki adam uzun süre kullanacak? Belki parası var alacak?

Parası olabilir ancak o parayı daha az kullanmak daha mantıklı, parası olsa dahi dediğim gibi bütçeyi tam etkili kullanması daha mantıklı misal 30 bine sistemi topladı kalan 15 bini kenarda bekletebilir veya kredi çekecekse daha az faiz ve vade ödemesini sağlayabiliriz.
Parası olabilir ancak o parayı daha az kullanmak daha mantıklı, parası olsa dahi dediğim gibi bütçeyi tam etkili kullanması daha mantıklı misal 30 bine sistemi topladı kalan 15 bini kenarda bekletebilir veya kredi çekecekse daha az faiz ve vade ödemesini sağlayabiliriz.
Benim buradaki maksadım herhangi bir insanın daha az masraf yapması , ben veya çevremdeki/tanıdığım biri herhangi bir ürünü almak için belirli bir bütçesi olsa ve bütçesi kallavi olsa bile "Daha az masrafla daha çok iş" nasıl yapılır diye düşünürüm.

Öncelikle burada 3090 önerenlere aldırmayın bu bütçede rtx3060 ın yanına quadro rtx4000 veya daha üstü bir kart almak daha mantıklı olacaktır oyun oynayacağında rtx 3060ı kullanır iş yapacağında quadro kartlar kendisi için daha iyi performans verecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı