Mimarlık için dizüstü bilgisayar tavsiyesi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kaç bilgi verirsen laptopa dair. ona göre konuşabiliriz aslında
Hocam şöyle yazayım özellikleri;

16GB DDR4 RAM
i5-7200U
NVIDIA GeForce 930MX
222GB SSD
1TB HDD

ASUS Laptop. Kalın vb. değil bozuk herhangi bir şey yok gayet performanslı ve benim tüm işimi görüyor, sadece AAA oyunları 144+ FPS oynamak istediğimden dolayı satacağım. Eğer ilgilenirseniz acil olduğu için gerçekten uygun bir fiyata anlaşabiliriz.

16GB DDR4 RAM
i5-7200U
NVIDIA GeForce 930MX
222GB SSD
1TB HDD

ASUS Laptop. Kalın vb. değil bozuk herhangi bir şey yok gayet performanslı ve benim tüm işimi görüyor, sadece AAA oyunları 144+ FPS oynamak istediğimden dolayı satacağım. Eğer ilgilenirseniz acil olduğu için gerçekten uygun bir fiyata anlaşabiliriz.
Görsel de eklerseniz güzel olur aslında. Tam modelini yazar mısınız? Ona göre yorumlayalım.

Görsel de eklerseniz güzel olur aslında. Tam modelini yazar mısınız? Ona göre yorumlayalım.
ASUS Vivobook X542UR-GQ276 tam modeli fakat modifiye ettik biz, normal hali 4GB RAM ve SSD'siz idi diye hatırlıyorum.

Görsel;

20210713_233357.jpg

1626208685540.png

Hocam cihaz fena değil ama mimarlık için olan bi cihaz değil. U serisi işlemciler bu işler için yetersiz kalır. Mimar adayı arkadaşa sorun çıkarabilir.

16GB DDR4 RAM
i5-7200U
NVIDIA GeForce 930MX
222GB SSD
1TB HDD

ASUS Laptop. Kalın vb. değil bozuk herhangi bir şey yok gayet performanslı ve benim tüm işimi görüyor, sadece AAA oyunları 144+ FPS oynamak istediğimden dolayı satacağım. Eğer ilgilenirseniz acil olduğu için gerçekten uygun bir fiyata anlaşab

Hocam cihaz fena değil ama mimarlık için olan bi cihaz değil. U serisi işlemciler bu işler için yetersiz kalır. Mimar adayı arkadaşa sorun çıkarabilir.
Ben anlamıyorum bu işlerden derken ciddiydim böyle :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı