Mimarlık için laptop önerisi

Bütçe
50000
Sarısitede aslında şahane bir ürün var.
Kendimde 4 senedir bir eski modelini kullanıyorum. Aşırı memnunum. Daha içini açıp temizlik bile yapmadım. O derece sağlam ürün. Hiçbir satıcıyı tanımıyorum. Ürün temizse şüphesiz şahane satın alma olur. 4K OLED panelde render performansı ya da 14' atom karınca çok kaliteli Stealth! (3-4 gün önce Stealth 60k kadar satmıştı Hepsiburada da)
Neden Gigabyte'ya da Aero'ya da Stealth derseniz burada uzun uzun açıkladım 60.000-70.000 TL laptop tavsiyesi

Gigabyte Aero 16.

Daha güncel MSI Stealth 14.

Hocam Monster dışında istemiyorum diyor.

Monster aldırmayın ısınma sorunlu mavi ekran veren cihazlar HP Omen bu bütçede en iyisi 4070 ekran kartı var. Isınma sorunu yok.

GPU ağırlıklı işler yapmıyorsanız oyuncu laptopu bakmanızı çok da önermem fakat illa oyuncu laptopu olacaksa:

4060 model için 55 bin TL verilmez ayrıca o model de coin whine sorunu var.
@Adlin

1754836365163.png

Son düzenleme:
Monster aldırmayın ısınma sorunlu mavi ekran veren cihazlar HP Omen bu bütçede en iyisi 4070 ekran kartı var. Isınma sorunu yok.

@Adlin

Eki Görüntüle 2553306
Geçenlerde Omen cihazlarada mavi ekran veriyor diyip sonra Monster cihazlara da aynılarını demek güzel bir his olmalı.

Coil Whine çokta önemli bir sorun değil. Kendi ROG G16 cihazımda da üst segment kasaların çoğundada gerçekleşebiliyor bu durum. Alt tarafı bobin sesi, incelemelere bakıldığındada rahatsız edici seviyede değil. Öyle bir sorun dahi görmedim çoğu incelemede. 5050 için 50-55 bin TL nasıl veriliyorsa 4060 içinde gayet verilir.

@Adlin

Eki Görüntüle 2553306

Fiyat konusumda haklı olabilirsin ama Omen gibi laptoptada sorunlu bir laptop mesela o soruna gelirsek sorun o kadar kötü bir sorun değil rahatsız etmez yani.

Fiyat konusumda haklı olabilirsin ama Omen gibi laptoptada sorunlu bir laptop mesela o soruna gelirsek sorun o kadar kötü bir sorun değil rahatsız etmez yani.

Omen sorunlu cihaz değil! Güncellemeden sonra pilde mavi ekran ve touchpad sorunu kalktı GameGaraj ısınmıyor diyen sizsiniz hocam sizi ciddiye alamayacağım maalesef.

Geçenlerde Omen cihazlarada mavi ekran veriyor deyip sonra Monster cihazlara da aynılarını demek güzel bir his olmalı.

Coil whine çok da önemli bir sorun değil. Kendi ROG G16 cihazımda da üst segment kasaların çoğundada gerçekleşebiliyor bu durum. Alt tarafı bobin sesi, incelemelere bakıldığındada rahatsız edici seviyede değil. Öyle bir sorun dahi görmedim çoğu incelemede. 5050 için 50-55 bin TL nasıl veriliyorsa 4060 içinde gayet verilir.

Sonuçta bir sorun kimse sorunlu cihaz almak istemez hocam siz bile istiye almak isterseniz sizin tercihiniz.

Omen sorunlu cihaz değil! Güncellemeden sonra pilde mavi ekran ve touchpad sorunu kalktı GameGaraj ısınmıyor diyen sizsiniz hocam sizi ciddiye alamayacağım maalesef.

O zaman neden önerdiniz binlerce insan diyor kabul edin artık bıktım bunu bant gibi söylemekten.

O zaman neden önerdiniz binlerce insan diyor kabul edin artık bıktım bunu bant gibi söylemekten.

Oyun için GameGaraj alınabilir ama mimarlık için alınmaz kas gücü 4070'in çok daha iyi 5050 MFG DLSS ile anca 4060 yakalayabiliyor 3D render için 4070 daha iyi olur.

Sonuçta bir sorun kimse sorunlu cihaz almak istemez hocam siz bile istiye almak isterseniz sizin tercihiniz.
O zaman niye faz değişimli termal ped ile bile GPU throttle sınırına gelen ve anakartı oldukça sıcak çalışan R9T kasalar öneriyorsunuz? Bu sorun değilde CW mı sorun oldu? Kimse sorunlu cihaz almak istemiyorsa sizde "sorunu" olan cihazları önermeyin. 9955HX3D throttle yiyor bu kasalarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı