Mimarlık için notebook önerisi

umitdemir61

Hectopat
Daha fazla  
Bilen anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 3DS max, Autocad, Revit, Render, Photoshop gibi gibi programlar kullanıyorum. 3 bin TL civarında bir laptop almayı planlıyorum. Önerileriniz nelerdir?
old-laptop.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu cihaza bakabilirsiniz:
CASPER F600 CORE İ7 7500U 2.7GHZ-12GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"-W10
Bahsettiğiniz işlemler için oldukça yeterli.
Dikkatli bakarsanız bu cihazda U serisi işlemci bulunmakta. Yani kırpılmış İ7 gibi bir şey.
Bu cihazda ise HQ serisi bulunmakta bu da kırpılmamış İ5 oluyor.

Yani sonuç olarak bu iki işlemcinin performansları arasında uçurum yok fakat ben MSI markasına CASPER'dan daha çok güveniyorum. Ürünlerinin arkasında duruyorlar.

Dikkatli bakarsanız bu cihazda U serisi işlemci bulunmakta. Yani kırpılmış İ7 gibi bir şey.

Bu cihazda ise HQ serisi bulunmakta bu da kırpılmamış İ5 oluyor.

Yani sonuç olarak bu iki işlemcinin performansları arasında uçurum yok fakat ben MSI markasına CASPER'dan daha çok güveniyorum. Ürünlerinin arkasında duruyorlar.
Kusura bakmayın dizüstü tarzı işlemcileri pek bilmiyorum. Şahsen bende "Casper" firmasından nefret etmekteyim ancak bütçe "3500 TL" gibi bir rakama çıkarsa i7 HQ tarzı bir işlemci kullansınlar. Benim bulduğum dizüstü "3000 TL" civarındaki bütçe içindir. Bu fiyat ortalamasındakilerin çoğu kırpılmış i5 işlemciydi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı