Mimarlık için sistem toplama

Ya hocam bence, bir yerden kıs sıvı soğutmaya geç. Bende şu anda evime öyle Gaming sistem topluyorum RAM'den SSD. Den kısıyorum sıvı sogutmaya veriyorum. Çünkü cidden en üst düzeyde işlemciye sahip değiliz bizim segmentler ısı problemine yatkın parçalar. Bu sebeple sıcaklıgı ne kadar minimuma çekersek performansı ve ömrü o kadar iyi olur. Tabii sıvı sogutma sonradan da ekleyebilirsin.
Hocam bi mimarlık ofisine topladığım için onlara fiyat attım 36bin uygun dediler ondann oc yapmıcaklar zaten ramleri xmpden 3600'e çekerim sadece o kadar hani fiyayı arttırmasın daha almışken başdan tam alıcam zaten orda 4 kasa değişcekmiş maliyeti yüksek olduğu için şuanlık 2 kasayı yapcaz

Şu piyasada gerçi 13600KF güzeldir. Ben bütçenizi görmedim kusura bakmayın. Benim ofiste Ryzen9 5950X var bir sıkıntı yaşamıyorum AutoCAD ve Lumion'da rahat işimi görüyor. 13600KF daha rahat görür bence.

hocam selam. msi hf 63 thin pc aldım 10. nesil i5. gtx 1650 ekran kartı var. lumion kullanırken basitleri açıyor ama büyük boyutlularda takılıyor. Düzgün kullanabilmek için eski sürümleri mi indirmek lazım? d5 render ise hiç açılmıyor gtx 1650 yi desteklemediği için. Bunda bir çözüm var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı