Mimarlık ofisi için sistem önerisi

Bütçe
80000 tl

mimarsamet

Femtopat
Daha fazla  
Mimarlık ofisim için sistem toplamak istiyorum, kendimce bir sistem topladım, ekte görebilirsiniz. Sizce bu sistemdeki bileşenler uyumlu çalışır mı? Değişmesi gereken parçalar var mı? Daha farklı önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim. Bütçe 75-85 bin TL.

pc toplama.JPG

Hocam sisteminiz gayet iyi ama Windows 11'e gerek yok sadece iş içinse Windows 10 Enterprise kurun iki amaçla kuracaksanız yani hem oyun hem iş diye 11 kullanabilirsiniz sadece iş içinse Enterprise kurun. paranızı kurtarmış olursunuz.

DDR 5 ram sizin için çok gerekli mi? Fiyat olarak aşırı yüksek geldi. Şayet yapacağınız işlerde DDR4 ram kurtaracaksa ve mümkün olduğu kadar ekonomik bir sistem toplamak istiyorsanız DDR 4 bir sistem toplayın derim.

DDR 5 ram sizin için çok gerekli mi? Fiyat olarak aşırı yüksek geldi. Şayet yapacağınız işlerde DDR4 ram kurtaracaksa ve mümkün olduğu kadar ekonomik bir sistem toplamak istiyorsanız DDR 4 bir sistem toplayın derim.
ddr4 ile ddr5 arasındaki farklara çok hakim değilim fakat kullandığım programlar ve render alacağım için ekran kartı ve işlemciye fazla yük bindiğini, onların üst düzey olması gerektiğini biliyorum bu sebeple böyle bir sisteme ihtiyacım var. Yani önümüzdeki 5 yıl beni yormadan işlerimi halledebilmem için bu yatırımı yapmam gerekiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı