Minecract RTX 3060 ile RTX açmak

İşletim sistemi
Windows 10

FearlEnessKing

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, MSI RTX 3060 bilgisayarım var ve RTX açmak için Windows 10 Edition aldım ancak resimdeki gibi sadece 1 seçenek var.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-05-22 143550.png
    Ekran görüntüsü 2021-05-22 143550.png
    21,9 KB · Görüntüleme: 91
Merhaba, MSI RTX 3060 bilgisayarım var ve RTX açmak için Windows 10 Edition aldım ancak resimdeki gibi sadece 1 seçenek var.

Microsoft Store'dan Bedrock Edition deneme sürümünü indir ve dene ama deneme sürümünde RTX açılıyor mu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 Edition değil Java Edition almanız gerekiyor.

Windows 10 Edition'da da oluyor diye biliyorum. Bedrock Edition diye geçmiyor mu Windows 10?

Hayır ya çok garip oldu birkaç yıldır. Bende ilk yanlış sürümü alıyordum son anda fark ettim. Asıl Minecraft Java Edition. Windows 10 Edition mobildeki sürümün biraz daha iyi hali.

Ne yaşıyorsunuz anlamadım ama:

1- Bedrock Edition = Windows 10 Edition
2- Java Edition'da RTX yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır ya çok garip oldu bir kaç yıldır. Bende ilk yanlış sürümü alıyordum son anda fark ettim. Asıl Minecraft Java edition. Windows 10 edition mobildeki sürümün biraz daha iyi hali.
Windows 10 Edition değil Java Edition almanız gerekiyor.
RTX açma olayı sadece Windows 10 Bedrock Edition'da var. Bilmeden konuşmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı