Minecraft 1.12.2 için mod pack önerisi

RAM kaç GB? Teknik mod ağırlıklı mı seversiniz büyü modu mu yoksa macera modu mu? Hepsinin olduğu paket olarak DDSS önerebilirim ancak 8GB RAM bile yetmiyor o pakete, sistemi çok zorlar.
 
1.12.2 sürümünün en ünlü modpacklerinden birisi bu. 250 bin indirmeye sahip.
250 bin o kadar az ki. Twitch'deki paketleri görmediniz galiba. 3,5 milyon indirmeye sahip paketler var.

Mod paketlerinin resmi yeri Twitch'dir, Technic Launcher veya şu attığınız site değil, şunu bir anlayın artık.

Edit: Pardon 4,5 milyon indirmeye sahipmiş en çok indirilen paket. İsmi RLCraft
 
250 bin o kadar az ki. Twitch'deki paketleri görmediniz galiba. 3,5 milyon indirmeye sahip paketler var.

Mod paketlerinin resmi yeri Twitch'dir, Technic Launcher veya şu attığınız site değil.
İçerisinde bence gerekli olan tüm modlar var. Ayrıca neden başka siteden atmamam gerekiyor ? Ben eski Minecraft oyuncularındanım bizim dönemimizde Twitch pek yoktu. 1.6'lı sürümler yeni çıkmıştı oradan hesap et. Twitch dönemi yeni muhtemelen. Biz Curse'den falan bakıyorduk modlara ya da 9minecrafttan falan. Dönem değişmiş ben eskide kalmışım. 😄 Bir daha mod önerilerini Twitch modpacklerinden yaparım.
 
@White Chocolate Mocha
Dün açtığım konuyu okumanızı öneririm. Curse zaten asıl paketlerin olduğu yerdi. Ancak Twitch tarafından satın alındı ve şu an en önemli mod paketlerini Twitch Launcher'da oynayabiliyoruz sadece. Ben de 9 yıldır Minecraft oyuncusuyum, benim gibi uzun süredir modlu topluluğunda olanları görmek güzel. Ayrıca diğer sitelerden atmayın demiyorum sadece o siteye bakarak en ünlü modpack'lerinden biri demek yanlış olur. Yoksa Technic Launcher gibi yerler de eskilerden beri varlığını sürdürüyor, ancak daha başarılı değiller.
 

Geri
Yukarı