ELEMENETAL Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, bugün Minecraft oynarken chatte sürekli OpenGL hatası: 1282 (ınvalid operation) yazıp duruyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2021
Merhabalar, bugün Minecraft oynarken chatte sürekli OpenGL hatası: 1282 (ınvalid operation) yazıp duruyor. Ne yapmalıyım?
Profesör01 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 24 Mayıs 2021 #2 ELEMENETAL dedi: Merhabalar, bugün Minecraft oynarken chatte sürekli OpenGL hatası: 1282 (ınvalid operation) yazıp duruyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Crack mi yoksa orijinal mi? Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma ve hata raporu oluşturun. Artı 0 Eksi
ELEMENETAL dedi: Merhabalar, bugün Minecraft oynarken chatte sürekli OpenGL hatası: 1282 (ınvalid operation) yazıp duruyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Crack mi yoksa orijinal mi? Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma ve hata raporu oluşturun.
Ryz Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 263 Çözümler 5 Yer Samsun, Turkey Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Mayıs 2021 #3 ELEMENETAL dedi: Merhabalar, bugün Minecraft oynarken chatte sürekli OpenGL hatası: 1282 (ınvalid operation) yazıp duruyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sizi rahatsız ediyorsa ayarlardan kapatabiliyorsunuz diye biliyorum. Ayarlar>Video ayarları>Diğer>OpenGL Hatalarını göster kapalı olacak. Artı 0 Eksi
ELEMENETAL dedi: Merhabalar, bugün Minecraft oynarken chatte sürekli OpenGL hatası: 1282 (ınvalid operation) yazıp duruyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sizi rahatsız ediyorsa ayarlardan kapatabiliyorsunuz diye biliyorum. Ayarlar>Video ayarları>Diğer>OpenGL Hatalarını göster kapalı olacak.
KS KS ELEMENETAL Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #4 TLauncher kullanıyorum. Crack olması lazım. Artı 0 Eksi
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.539 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 24 Mayıs 2021 #5 OptiFine kaynaklı bir durum, yani yeni sürüm yükleyerek çözebilirisiniz. Artı 0 Eksi
Profesör01 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 24 Mayıs 2021 #6 ELEMENETAL dedi: TLauncher kullanıyorum. Crack olması lazım. Genişletmek için tıkla... Korsan desteğimiz yok maalesef. Artı -4 Eksi
ELEMENETAL dedi: TLauncher kullanıyorum. Crack olması lazım. Genişletmek için tıkla... Korsan desteğimiz yok maalesef.
Ryz Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 263 Çözümler 5 Yer Samsun, Turkey Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Mayıs 2021 #7 ELEMENETAL dedi: TLauncher kullanıyorum. Crack olması lazım. Genişletmek için tıkla... TLauncher korsan olduğu için teknik destek vermemiz kurallara aykırıdır. Orijinal minecraft'ı satın alıp aynı hatayı yaşıyorsanız yardımcı oluruz. Artı -5 Eksi
ELEMENETAL dedi: TLauncher kullanıyorum. Crack olması lazım. Genişletmek için tıkla... TLauncher korsan olduğu için teknik destek vermemiz kurallara aykırıdır. Orijinal minecraft'ı satın alıp aynı hatayı yaşıyorsanız yardımcı oluruz.