Minecraft 1.16.3 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 7

agaban70

Hectopat
Arkadaşlar paraya kıyıp 23 avroya Minecraft aldım ama oyuna girince hatta ana menüde bile kasıyor. Oyunda 5-15 FPS alıyorum. Hızlandırmak için ne yapabilirim? Paramın boşa gitmesini istemiyorum ve sistemi şöyle;
Kingston 2 GB RAM.
NVIDIA GeForce 9500 GT DDR2 2 GB.
Intel Core 2 Duo E7400 2.80GHz

Arkadaşlar paraya kıyıp 23 avroya Minecraft aldım ama oyuna girince hatta ana menüde bile kasıyor. Oyunda 5-15 FPS alıyorum. Hızlandırmak için ne yapabilirim? Paramın boşa gitmesini istemiyorum ve sistemi şöyle;
Kingston 2 GB RAM.
1.16.3 biraz ağır geliyor olabilir bilgisayarınıza 1.9 u deneyin oda kasarsa 1.8.9 a bakabilirsiniz.

Kingston 2 GB RAM.
Optifine kurup en düşük ayarları yapın ve küçültülmüş pencerede oynayın, o sistemle benim sistem yaklaşık. Öyle 30 Fps falan alırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı