Çözüldü Minecraft 1.16.5 dünya haritası plugini nereden bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Nasıl yapılıyor?
Minimap görmek istediğiniz bilgisayarlara mod kurmanız lazım. Forge, Fabric veya başka bir mod yükleyici kurun. Benim önerim Fabric'tir. Sonra modu indirip %appdata%/.minecraft/mods klasörüne taşımanız lazım. İndirmek için çözüm olarak işaretlenen mesajdaki linke bakabilirsiniz.

Minimap görmek istediğiniz bilgisayarlara mod kurmanız lazım. Forge, Fabric veya başka bir mod yükleyici kurun. Benim önerim Fabric'tir. Sonra modu indirip %appdata%/.minecraft/mods klasörüne taşımanız lazım. İndirmek için çözüm olarak işaretlenen mesajdaki linke bakabilirsiniz.

Plugin lazım.

Sadece sunucuya plugin yükleyerek ekranda görünen minimap yapmak mümkün değil. Minimap'in ekranda çıkması için oyuna girenlerin oyuncular tarafında en basit bile olsa değişiklik yapılması lazım. Eğer başka alternatif isterseniz normal haritayı minimap şeklinde kullanabileceğiniz pluginler var. Daha önce bu tarz pluginler denemedim ama buna bakabilirsiniz: Cartographer 2. Benzer olayı plugin dışında sadece resource pack yükleyerek ekranda görünen minimap haline getirebilen bir plugin de var: VanillaMinimaps.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı