Minecraft 1.16.5 vs 1.18.2

Plainexe

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hardcore olsun, Survival olsun en iyi ve stabil Minecraft sürümü hangisi?
1.16.5 mi?
1.18.2 mi?
(Sadece 2 seçenekten birini söyleyin)
AMD FX-6100 6 çekirdek 3.60 GHz işlemci var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin düşünceniz anlamına geliyor. Hatalı bir düşünce olduğunu belirttim. İyi forumlar :D

Bişey söylemek istiyordumda içimde kalmasın diye söylüyorum burada kendi fikrinizi belirte bilirsiniz başkaların fikirlerini de eleştire bilirsiniz burda sorun yok. Herkes farklı bir düşünceye sahip ola bilir. Lütfen birşeye direkt hatalı demekdense başkalarının fikirlerini ezmektense düşüncenizin sebeplerini ve neye dayanarak söylediğinizi, bunun bir varsayımsa veya kendi düşüncenizse belirtmenizi rica ederim. Lütfen bu eleştirim için alınmayın iyi forumlar. 😊

Bişey söylemek istiyordumda içimde kalmasın diye söylüyorum burada kendi fikrinizi belirte bilirsiniz başkaların fikirlerini de eleştire bilirsiniz burda sorun yok. Herkes farklı bir düşünceye sahip ola bilir. Lütfen birşeye direkt hatalı demekdense başkalarının fikirlerini ezmektense düşüncenizin sebeplerini ve neye dayanarak söylediğinizi, bunun bir varsayımsa veya kendi düşüncenizse belirtmenizi rica ederim. Lütfen bu eleştirim için alınmayın iyi forumlar. 😊
Size de iyi forumlar, arada bir sözlük ve yazım kurallarına göz atabilirsiniz :D Yeni sürümler yeni özellikler ve yeni ayarlar getirdiği için her zaman kullanmak daha mantıklıdır, Minecraft, sürüm yükseldikçe özellik çıkartan veya nerf atan bir oyun olmadığı için en çok özellik hangisinde varsa o özelliği oynamak en mantıklısıdır. Ayrıca bahsedildiği kadar performans farkı da yok eski sürümlerin yeni sürümlerle. Çok çok eskiye gitmeniz lazım.

Size de iyi sosyaller, arada bir sözlük ve yazım kurallarına göz atabilirsiniz :D yeni sürümler yeni özellikler ve yeni ayarlar getirdiği için her zaman kullanmak daha mantıklıdır, Minecraft, sürüm yükseldikçe özellik çıkartan veya nerf atan bir oyun olmadığı için en çok özellik hangisinde varsa o özelliği oynamak en mantıklısıdır. Ayrıca bahsedildiği kadar performans farkı da yok eski sürümlerin yeni sürümlerle. Çok çok eskiye gitmeniz lazım.

Üzgünüm ben Türk değilim bu yüzden sözlük yazım kurallarını anlaşılacak kadar yazdığımı düşünüyorum eğer ki anlamadığınız bir yer varsa bana anlamadığınız yeri sorabilirsiniz. Neden konudan sapıp benden hata bulmaya çalıştığınızı ve düşüncenizin bana ters olduğunu düşündüğünüzü anlamadım. Ben size hatalı olduğunuzu söylemedim aksine bende sizinle aynı fikirdeyim ve son sürüm taraftarıyım. Umarım bir gün sizde insanları karşıdaki insan yanlış olsa bile onu ezmenin ego tatmininden başka bir şey olmadığını ve insanlardan bir nebzede olsa uzaklaştığınızı ve insanda anlayış, sosyaliği kötü etkilediğini anlarsınız.

Üzgünüm ben Türk değilim bu yüzden sözlük yazım kurallarını anlaşılacak kadar yazdığımı düşünüyorum eğer ki anlamadığınız bir yer varsa bana anlamadığınız yeri sorabilirsiniz. Neden konudan sapıp benden hata bulmaya çalıştığınızı ve düşüncenizin bana ters olduğunu düşündüğünüzü anlamadım. Ben size hatalı olduğunuzu söylemedim aksine bende sizinle aynı fikirdeyim ve son sürüm taraftarıyım. Umarım bir gün sizde insanları karşıdaki insan yanlış olsa bile onu ezmenin ego tatmininden başka bir şey olmadığını ve insanlardan bir nebzede olsa uzaklaştığınızı ve insanda anlayış, sosyaliği kötü etkilediğini anlarsınız.
Konudan sapmıyorum, konunun içindeki bir mesajda ciddi yazım yanlışı yapılmışsa ondan bahsettim, ayrıca değinmek istediğim konu eleştiren kişiyle alakalıydı. Merak etmeyin, neyin sosyalliği iyi etkilediğini, kime yaklaşıp kimden uzaklaşmam gerektiğini kendim tartabilirim. Yine de sağolun, iyi forumlar :D

Konudan sapmıyorum, konunun içindeki bir mesajda ciddi yazım yanlışı yapılmışsa ondan bahsettim, ayrıca değinmek istediğim konu eleştiren kişiyle alakalıydı. Merak etmeyin, neyin sosyalliği iyi etkilediğini, kime yaklaşıp kimden uzaklaşmam gerektiğini kendim tartabilirim. Yine de sağ olun, iyi sosyaller :D

Konudan sapmakmı sanırım yanlış söyledim konuda kendini haklı gösterecek önemsiz bahanelerle beni kendimi anlamsız birşeyde savunmaya itecek bir şey demek daha açıklayıcı olsa da biraz kaba sesleniyor. Yine de her şeye rağmen bunu yazıyorum ki benim düşünceme göre yazım hataları mesajda bir şeyi anlamakda sorun oluyorsa o zaman bu gerçekten bir sorundur.

Burası sosyal bir platform burada yazdıklarını herkesin göre bileceğini ve herkesin yanıt vere bileceğini bilmeni isterim buna uygun olarak yazmaman senin kendi tercihin ve eğer ki biri sana kaba bir mesaj yazıyorsa sende ona aynı şekilde aşağlayıcı ezici veya kaba bir şekilde yazdıysa senin ondan ne farkın kaldı sadece o kişi bunun boş bir şey olduğunu anladıysa ve karşıdakinin bunu sonsuza kadar uzatmaya çalışacağını ve altta kalmak istemeyeceğini biliyorsa hata yaptım der geçer uğraşmaz bu onun kendini haksız gördüğünü değil de daha çok karşıdaki insanın geçiştirmesidir çünkü hiçbir insan ne olursa olsun kolay kolay kendini haksız olduğunu kabul etmez. Tabii bende öyle yapmak isterdim ve sanırım birazda bu sohbet uzanırsa öyle yapacağım gibi duruyor.

Bunlar benim fikirlerimdi ve doğru söylüyorsunuz sizin ne yaptığınız aslında beni hiç alakadar etmez. Ben sizin yanıt verdiğiniz mesajda öğretmek üslubunda ve yazılışında bir mesaj yazmadığımı bildirmek isterim tabii sizin nasıl gördüğünüzle alakalı. Eğer yinede mesajları objektif değilde kendi çıkarlarına göre değerlendirecekseniz sanırım sizle hiç anlaşamayacağım.

Konudan sapmakmı sanırım yanlış söyledim konuda kendini haklı gösterecek önemsiz bahanelerle beni kendimi anlamsız birşeyde savunmaya itecek bir şey demek daha açıklayıcı olsa da biraz kaba sesleniyor. Yine de her şeye rağmen bunu yazıyorum ki benim düşünceme göre yazım hataları mesajda bir şeyi anlamakda sorun oluyorsa o zaman bu gerçekten bir sorundur.

Burası sosyal bir platform burada yazdıklarını herkesin göre bileceğini ve herkesin yanıt vere bileceğini bilmeni isterim buna uygun olarak yazmaman senin kendi tercihin ve eğer ki biri sana kaba bir mesaj yazıyorsa sende ona aynı şekilde aşağlayıcı ezici veya kaba bir şekilde yazdıysa senin ondan ne farkın kaldı sadece o kişi bunun boş bir şey olduğunu anladıysa ve karşıdakinin bunu sonsuza kadar uzatmaya çalışacağını ve altta kalmak istemeyeceğini biliyorsa hata yaptım der geçer uğraşmaz bu onun kendini haksız gördüğünü değil de daha çok karşıdaki insanın geçiştirmesidir çünkü hiçbir insan ne olursa olsun kolay kolay kendini haksız olduğunu kabul etmez. Tabii bende öyle yapmak isterdim ve sanırım biraz da bu sohbet uzanırsa öyle yapacağım gibi duruyor.

Bunlar benim fikirlerimdi ve doğru söylüyorsunuz sizin ne yaptığınız aslında beni hiç alakadar etmez. Ben sizin yanıt verdiğiniz mesajda öğretmek üslubunda ve yazılışında bir mesaj yazmadığımı bildirmek isterim tabii sizin nasıl gördüğünüzle alakalı. Eğer yine de mesajları objektif değil de kendi çıkarlarına göre değerlendirecekseniz sanırım sizle hiç anlaşamayacağım.

Dediğim gibi belki de ben bana göre haklı olabilirim ama bu sohbeti uzatmak istemiyorum ve sizinde anladığınızı ve bu anlamsız ve sonu olmayan sohbetin gerçekten uzatmak istemediğinizi düşünüyorum.

Eğer sizi mutlu edecekse tamam benim haksız olmam sizi mutlu edecekse: Türkçem berbat ve hiç kimseye karışmamalıyım ne kadar gözüme batsada ve bu beni rahatsız etse de kendi işime bakmalıyım, bir insanı kaba görürsem ona karışmalı değilde hiç umursamamalıyım bu sohbetde gerçekten haksızım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı