DrMilo Centipat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #1 Ben Minecraft 1.8'den 1.12'ye geçtim ve performans artışı aldım. Eğer 1.16 ya geçersem optimizasyonu yüksek olduğu için performans alır mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2022
Ben Minecraft 1.8'den 1.12'ye geçtim ve performans artışı aldım. Eğer 1.16 ya geçersem optimizasyonu yüksek olduğu için performans alır mıyım?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 23 Nisan 2022 #2 Hayır. 1.14 o açıdan daha iyi. Artı 0 Eksi
sucukcanavarı Zeptopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #3 yüksek ihtimalle evet ama biraz da sistemine bakıyor Artı 0 Eksi
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.568 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #4 Sodiumm Phosphor ile birlikte oynarsan gayet iyi optimize edebilirsin. Ha bir de 3. Vardı onu unuttum bulursan onu da kur. Artı 0 Eksi
Sodiumm Phosphor ile birlikte oynarsan gayet iyi optimize edebilirsin. Ha bir de 3. Vardı onu unuttum bulursan onu da kur.
KS KS DrMilo Centipat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #5 William Crusader dedi: Hayır. 1.14 o açıdan daha iyi. Genişletmek için tıkla... 1.14 kurdum ama açılması uzun sürüyor Artı 0 Eksi
William Crusader dedi: Hayır. 1.14 o açıdan daha iyi. Genişletmek için tıkla... 1.14 kurdum ama açılması uzun sürüyor
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.568 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #6 Lithumm diyorum. Şimdi geldi aklıma. ChaosBoost dedi: Sodiumm Phosphor ile birlikte oynarsan gayet iyi optimize edebilirsin. Ha bir de 3. Vardı onu unuttum bulursan onu da kur. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Lithumm diyorum. Şimdi geldi aklıma. ChaosBoost dedi: Sodiumm Phosphor ile birlikte oynarsan gayet iyi optimize edebilirsin. Ha bir de 3. Vardı onu unuttum bulursan onu da kur. Genişletmek için tıkla...
KS KS DrMilo Centipat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #7 ChaosBoost dedi: Sodiumm Phosphor ile birlikte oynarsan gayet iyi optimize edebilirsin. Ha bir de 3. Vardı onu unuttum bulursan onu da kur. Genişletmek için tıkla... Sodium phospoor linkini atabilirmisiniz birde baya performans artışı var değil mi optifine ile Artı 0 Eksi
ChaosBoost dedi: Sodiumm Phosphor ile birlikte oynarsan gayet iyi optimize edebilirsin. Ha bir de 3. Vardı onu unuttum bulursan onu da kur. Genişletmek için tıkla... Sodium phospoor linkini atabilirmisiniz birde baya performans artışı var değil mi optifine ile
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 23 Nisan 2022 #8 DrMilo dedi: 1.14 kurdum ama açılması uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Fakat FPS anlamında daha iyi performans veriyor. Ayrıca Shader kullanımında daha az FPS kaybı oluyor. Artı 0 Eksi
DrMilo dedi: 1.14 kurdum ama açılması uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Fakat FPS anlamında daha iyi performans veriyor. Ayrıca Shader kullanımında daha az FPS kaybı oluyor.
KS KS DrMilo Centipat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #9 Hepsini aynanda kurarsak baya hızlandırırmı ypksa tam tersi yorarmı William Crusader dedi: Fakat FPS anlamında daha iyi performans veriyor. Ayrıca Shader kullanımında daha az FPS kaybı oluyor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkür ederim eğer 1.16 olsursa onu da oynarım girmek istediğim bazı sunucular var tekrrdan teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Hepsini aynanda kurarsak baya hızlandırırmı ypksa tam tersi yorarmı William Crusader dedi: Fakat FPS anlamında daha iyi performans veriyor. Ayrıca Shader kullanımında daha az FPS kaybı oluyor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkür ederim eğer 1.16 olsursa onu da oynarım girmek istediğim bazı sunucular var tekrrdan teşekkür ederim
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.568 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #10 DrMilo dedi: Sodium phospoor linkini atabilirmisiniz birde baya performans artışı var değil mi optifine ile Genişletmek için tıkla... Optifine ile kullanılmaz. Fabric kuracaksın. Sonra Sodiumm ve diğer 2'si. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu sadece sodiumm anlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
DrMilo dedi: Sodium phospoor linkini atabilirmisiniz birde baya performans artışı var değil mi optifine ile Genişletmek için tıkla... Optifine ile kullanılmaz. Fabric kuracaksın. Sonra Sodiumm ve diğer 2'si. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu sadece sodiumm anlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et