A Ali Salmanov Zeptopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #1 Selamünaleyküm arkadaşlar. Benimle aynı laptopa sahip arkadaşım var. Tüm donanınlarımız aynı. Arkadaşım Minecraft 1.18 kasmadan oynaya biliyor. Ama bende hiç açılmıyor bile OptiFine kurdum ve her şey güncel. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2022
Selamünaleyküm arkadaşlar. Benimle aynı laptopa sahip arkadaşım var. Tüm donanınlarımız aynı. Arkadaşım Minecraft 1.18 kasmadan oynaya biliyor. Ama bende hiç açılmıyor bile OptiFine kurdum ve her şey güncel.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.516 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 8 Mayıs 2022 #2 Orijinal mi? Artı 0 Eksi
Laharl Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 663 Çözümler 7 8 Mayıs 2022 #3 Java kurulu mu? Minecraft'ı korsan mı indirdin? LAptopun modeli ne?Bu gibi bilgiler bize vahiy olarak inmiyor söylemezsen yardımcı olamayız. Artı 0 Eksi
Java kurulu mu? Minecraft'ı korsan mı indirdin? LAptopun modeli ne?Bu gibi bilgiler bize vahiy olarak inmiyor söylemezsen yardımcı olamayız.
KS KS A Ali Salmanov Zeptopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #4 Laharl dedi: Java kurulu mu? Minecraft'ı korsan mı indirdin? Laptopun modeli ne? Bu gibi bilgiler bize vahiy olarak inmiyor söylemezsen yardımcı olamayız. Genişletmek için tıkla... Laptop modeli Fujitsu LifeBook A530 Minecraft korsan ve Java son surum kurulu. 389072 dedi: Orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hayir korsan oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
Laharl dedi: Java kurulu mu? Minecraft'ı korsan mı indirdin? Laptopun modeli ne? Bu gibi bilgiler bize vahiy olarak inmiyor söylemezsen yardımcı olamayız. Genişletmek için tıkla... Laptop modeli Fujitsu LifeBook A530 Minecraft korsan ve Java son surum kurulu. 389072 dedi: Orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hayir korsan oynuyorum.