Minecraft 1.19.2 çıkış kodu 1 hatası nasıl giderilir?

eXborni

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşım ile birlikte 1.19.2 sürümünde modlu Minecraft Java oynayacaktık. Forge'u kurdum ardından mods klasörüne esential modu attım fakat oyuna giriş yapmak isterken böyle bir hata alıyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-02-23 saat 15.16.41_4b9a3c31.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-02-23 saat 15.16.41_4b9a3c31.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Modlardan dolayı hata verebilir, hata verdiren modu silerek / değiştirerek tekrar deneyebilirsin. Eğer sorun devam ederse aşağıdaki adımları uygulayabilirsin.

Minecraft Çıkış Kodu 1 Hatasını Düzeltme

1. Emin olmanız gereken ilk şey, Java’nın en son sürümüne sahip olduğunuzdur. Elinizde yoksa güncelleyin ve sorun hala çözülmediyse yeniden yükleyin.
  2. İkinci olarak, varsa kullandığınız modları silin ve oyunu tekrar çalıştırın, hata bir daha ortaya çıkmamalıdır.
  3. Grafik sürücüleriniz eski olabilir, bu yalnızca Minecraft’ta değil, diğer oyunlarda da sorunlara neden olabilir, bu yüzden bunları güncellediğinizden emin olun.
  4. Oyununuzda, oyunun çökmesine ve Çıkış Kodu 1’in verilmesine neden olabilecek önemli dosyalar eksik olabilir; bu nedenle, bu hatayı potansiyel olarak düzeltmek için Minecraft’ı kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Sorun çözüme kavuştu mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı