Minecraft 1.19.2 için 1 GB RAM bulunan VDS yeterli mi?

MRsuffix Berat

Hectopat
Merhaba.

Ben Amazon üzerinden 1 GB RAM bulunan bir VDS aldım ve Minecraft sunucusu kuracağım, skyblock sunucusu olacağı için 1 GB RAM yeter mi birkaç arkadaşla oynamak için?

Merhaba.

Ben Amazon üzerinden 1 GB RAM bulunan bir VDS aldım ve Minecraft sunucusu kuracağım, skyblock sunucusu olacağı için 1 GB RAM yeter mi birkaç arkadaşla oynamak için?

Direk Aternos'tan yapsaydın ya

Merhaba.

Ms girer arada bir

Ne demek yeter mi, sunucuyu açamazsın ki?
Sunucunun işlemcisi ney?

Ekstra olarak ise bedava sunucuların +1.16 sürümleri özellikle de pluginli sunucuları "sıkıntısız" oynatacağına emin değilim..

Merhaba.

Aternos gibi siteleri neden tercih etmediniz hocam?
Ayrıca gireceğini düşünüyorum ama ne kadar akıcı olur orasını bilemeyeceğim.

Merhaba.

Raminiz 1.19.x sürümü için çok düşük.
Yeni nesil minecraft sunucuları artık ramden daha çok işlemcisi yüksek olması gerekiyor.

RAM'iniz 1.19.X sürümü için çok düşük.
Yeni nesil Minecraft sunucuları artık RAM'den daha çok işlemcisi yüksek olması gerekiyor.

İşlemci sunucu işlemcisi Intel Xeon X5660 yanlış bilmiyorsam ama skyblock olcağı için fazla render gereken bir yer kalmayacak.

RAM'i arttırın aksi takdirde açılmayabilir (açılmaz hatta) ayrıca işlemciyi öğrenebilir miyiz?

Intel Xeon X5660.
Ayrıca RAM arttırılmıyor sadece 1 GB RAM seçeneği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…