elroNNd
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM
- Meslek
- Öğrenci
LambDynamicLights.Harika bir öneri olmuş. Ben en çok maden yaparken madenleri aydınlık gösteren bir mod istiyorum. Bunun için uygun shader eklentileri var ama shader istemiyorum. Bir bilgin var mı?

LambDynamicLights - Minecraft Mod
Adds dynamic lights to Minecraft as the most feature-complete and optimized dynamic lighting mod for Fabric.
Ayrıca benim de modlarla alakalı 2 blogum bulunuyor. Merak eden bakabilir.
Minecraft'ı en optimize hale getirmek.
Biliyorsunuz ki minecraft java edition optimizasyon sorunları olan bir oyun. Bu blogda minecraftı nasıl mükemmel bir biçimde optimize edebiliriz bunu anlatacağım. Her modun ne işe yaradığını tek tek açıklamaya çalışacağım. Mod loader olarak...
Minecraft OptiFine Alternatifleri ve Sevdiğim Client Modları (FABRIC)
Sevdiğim Minecraft fabric modlarının listesi.
Hocam inceleme gayet iyi olmuş sormak istediğim bir şey var fabulously optimized tam ne demek bir yerde görmüştüm MC alakalı olması lazım.
Bir optimizasyon mod paketi. Optimizasyon dışında OptiFine'ın eklediği tüm özellikleri ekliyor. (bazı resource packlerin çalışması için gereken özellikler, camlar ve diğer bazı bloklar için bağlantılı dokular, shaderler gibi)