Minecraft 1.20.6 Forge ve OptiFine anda kurulmuyor

Tüm modları öncelikle silelim ya da masaüstüne atalım Forge sürümü olarak 1.20.4 - 49.0.31 olduğundan emin olduktan sonra indirelim ve kuralım OptiFine olarak en stabil olan sürüm OptiFine 1.20.4 HD u ı7 olanı indirilelim ve mod klasörüne atalım.

Sonuç yine aynı :/

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-09 171932.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-09 171932.png
    11,9 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran görüntüsü 2024-08-09 172021.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-09 172021.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 33
  • Ekran görüntüsü 2024-08-09 172046.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-09 172046.png
    252,7 KB · Görüntüleme: 39
log kayıtlarını atabilirseniz çok güzel olur.

Crash-reports klasöründeki dosyaları ZIP haline getirip Google Drive'a herkese açık şekilde yükleyin.

Belki oradan bir şeyler çıkar.

Son düzenleme:
Kod:
-- Head --
Thread: Render thread.
Suspected Mods: NONE.
Stacktrace:
 at TRANSFORMER/forge@50.1.12/net.minecraftforge.logging.CrashReportExtender.lambda$dumpModLoadingCrashReport$7(CrashReportExtender.java:51) ~[forge-1.20.6-50.1.12-universal.jar!/:?] {re:classloading}
-- NO MOD INFO AVAILABLE --
Details:
 Mod File: NO FILE INFO.
 Failure message: Invalid mod file found C:\Users\PC\AppData\Roaming\.minecraft\mods\1.20.6-OptiFine_HD_U_I9_pre1.jar
 Mod Version: NO MOD INFO AVAILABLE.
 Mod Issue URL: NOT PROVIDED.
 Exception message: MISSING EXCEPTION MESSAGE

Hata şu ki siz 1.20.6 sürümü Forge ve 1.20.6 OptiFine'ı çalıştırmaya çalışmışsınız.

Tüm crash raporlarında aynısı yazıyor.

1.20.4 OptiFine ve 1.20.4 Forge ile birbirine uyumlu olan sürümlerle oyunu başlatın ve eğer oyun crash veriyorsa tekrardan raporunu yollayın.

Kod:
-- Head --
Thread: Render thread
Suspected Mods: NONE
Stacktrace:
 at TRANSFORMER/forge@50.1.12/net.minecraftforge.logging.CrashReportExtender.lambda$dumpModLoadingCrashReport$7(CrashReportExtender.java:51) ~[forge-1.20.6-50.1.12-universal.jar!/:?] {re:classloading}
Details:
 Mod File: NO FILE INFO
 Failure message: Invalid mod file found C:\Users\PC\AppData\Roaming\.minecraft\mods\1.20.6-OptiFine_HD_U_I9_pre1.jar
 Mod Version: NO MOD INFO AVAILABLE
 Mod Issue URL: NOT PROVIDED

Hata şu ki siz 1.20.6 sürümü ve 1.20.6 OptiFine'ı çalıştırmaya çalışmışsınız.

Sizle konuşmadan önce desteklemediğini bilmiyordum sonrasında 1.20.4 sürümlerin de deneyip size SSleri attım. Herkesin yaptığı gibi yaptım OptiFine'ı mods klasörüne atıp oyunu açmayı denedim oyun direkt crash veriyor.

O raporları yollarsanız yardım etmeye çalışırım.

Forge ve Optifine'ı buradakı linkten kurun oyunu çalıştırın eğer crash yiyorsanız bana yollayabilirsiniz crash dosyasını.

Mümkünse eğer .minecraft klasörünü silip Launcher'ı tekrar başlatın kurulumu yapacaktır kendisi ardından 1.20.4 sürümünü kurun oyunu başlatın menüyü gördükten sonra çıkış yapın ardındanda Forge'yi kurun eğer varsa mods klasörüne OptiFine'ı atın eğer yoksa elle oluşturun.

Kod:
-- Head --
Thread: Render thread.
Suspected Mods: NONE.
Stacktrace:
Details:
 Mod File: NO FILE INFO.
 Mod Version: NO MOD INFO AVAILABLE.
 Mod Issue URL: NOT PROVIDED.

Hata şu ki siz 1.20.6 sürümü Forge ve 1.20.6 OptiFine'ı çalıştırmaya çalışmışsınız.

1.20.4 OptiFine ve 1.20.4 Forge ile birbirine uyumlu olan sürümlerle oyunu başlatın ve eğer oyun crash veriyorsa tekrardan raporunu yollayın.
Yine bu hatayı veriyor.

Forge ve Optifine'ı buradakı linkten kurun oyunu çalıştırın eğer crash yiyorsanız bana yollayabilirsiniz crash dosyasını.

Mümkünse eğer. Minecraft klasörünü silip 1.20.4 sürümünü kurun oyunu başlatın menüyü gördükten sonra çıkış yapın ardındanda Forge'yi kurun eğer varsa mods klasörüne OptiFine'ı atın eğer yoksa elle oluşturun.

Deneyip sonucu paylaşacağım.

Mümkünse eğer. Minecraft klasörünü silip Launcher'ı tekrar başlatın kurulumu yapacaktır kendisi ardından 1.20.4 sürümünü kurun oyunu başlatın menüyü gördükten sonra çıkış yapın ardındanda Forge'yi kurun eğer varsa mods klasörüne OptiFine'ı atın eğer yoksa elle oluşturun.

Sonuç maalesef yine aynı oyun çöküyor ve çıkış kodu 1 hatası veriyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-10 182502.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-10 182502.png
    571 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı