Minecraft 1.21.4 mod kurulumda hata veriyor

Tr Prime Gamer

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba hocalarım birkaç mod kurup Minecraft'ın Java versiyonunda 1.21.4 sürümü ile Hardcore'a başlamaya karar verdim.
Birkaç mod kurmak istemiştim ancak hata aldım.
Kurmak istediğim modlardan biri toplu şekilde ağaç ve maden toplamak.
Bir de better F3 var tabii, bu modları kurduğum zaman şu hatayı aldım sizce sorun nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-22 000633.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-22 000633.png
    13,4 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran görüntüsü 2025-03-22 000659.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-22 000659.png
    21,2 KB · Görüntüleme: 48

Şunları da ekler misiniz?

Alakası yok bazı modları çalıştırmak için başka modlarda eklemek lazım mesela Fabric oynamak için Fabric API modu kurmak lazım gibi.

Hocam internete zaten silkcore yazıp bu moda ulaşmıştim, ancak sonradan daha fazla hata verdi ve daha fazla paket talep etti. Şimdide konuyu Technopat ailesine taşıdım
Dediğiniz modu tekrar ekleyip sonucu sizinle paylaşacağım.

Hocam internete zaten silkcore yazıp bu moda ulaşmıştim, ancak sonradan daha fazla hata verdi ve daha fazla paket talep etti. Şimdide konuyu Technopat ailesine taşıdım.
Dediğiniz modu tekrar ekleyip sonucu sizinle paylaşacağım.

Hocam eğer orijinal sürüme sahipseniz. Atlauncher gibi Launcher'ları tercih edebilirsiniz. Bu ve bunun gibi Launcher'lar mod kuracağınız zaman ekstra bir gereksinim gerektiğinde onu da beraberinde kurarlar.

Merhaba hocalarım birkaç mod kurup Minecraft'ın Java versiyonunda 1.21.4 sürümü ile Hardcore'a başlamaya karar verdim.
Birkaç mod kurmak istemiştim ancak hata aldım.
Kurmak istediğim modlardan biri toplu şekilde ağaç ve maden toplamak.
Bir de better F3 var tabii, bu modları kurduğum zaman şu hatayı aldım sizce sorun nedir?
Hocam yukarıda install diyip listelediği modları da kurup atmanız lazım sadece.

İşte eklediğim zaman verdiği hatalar.
Kotlin olanı da yükle.

Hocam eğer orijinal sürüme sahipseniz. Atlauncher gibi Launcher'ları tercih edebilirsiniz. Bu ve bunun gibi Launcher'lar mod kuracağınız zaman ekstra bir gereksinim gerektiğinde onu da beraberinde kurarlar.

Atlauncher not ettim yarın onu kuracağım orijinal oyuna sahibim.

Hocam yukarıda install deyip listelediği modları da kurup atmanız lazım sadece.

Kotlin olanı da yükle.

Link atma şansınız var mı hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı