Çözüldü Minecraft 1.21.7 shader aktif olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RRAZIDs

Picopat
Daha fazla  
Selamlar. Bugün yeni Minecraft sürümü olan 1.21.7 oynamak istedim. 1.21.4'te shader vardı ve oynuyordum 1.21.7'ye geçerken Shader'ı güncelledim ama aktif olmuyor. Sürekli hiçbir mod arasında geçir yapmıyor, (yok-dahili-shader) nasıl düzeltebirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Bugün yeni Minecraft sürümü olan 1.21.7 oynamak istedim. 1.21.4'te shader vardı ve oynuyordum 1.21.7'ye geçerken Shader'ı güncelledim ama aktif olmuyor. Sürekli hiçbir mod arasında geçir yapmıyor, (yok-dahili-shader) nasıl düzeltebirim?
Minecraft'ın Forge, Fabric gibi sürümleri var. Normal bir sürümde (Forge veya Fabric olmayan) shader packleriniz çalışmayacaktır. Forge veya Fabric sürümünde denemelisiniz.

Ayrıca sürümün Fabric veya Forge desteklemesi lazım.

Minecraft'ın Forge, Fabric gibi sürümleri var. Normal bir sürümde (Forge veya Fabric olmayan) shader packleriniz çalışmayacaktır. Forge veya Fabric sürümünde denemelisiniz.
Alakası yok, OptiFine ile shaderlar çalıştırılabilir ve .jar olarak kurmadıysanız OptiFine'ın forge ile alakası yok.

Haklısınız, ama şöyle bir şey var. OptiFine'yi Forge'de kurabiliyorsunuz. Ama ben olsam Fabric'e Sodium kurardım daha iyi optimizasyon daha iyi FPS.

Dostum denedim Sodium kötü OptiFine daha iyi OptiFine'den şaşmam.

OptiFine 1.21.6 ve 1.21.7 sürümlerinde bir sorundan dolayı shader çalışmıyor.

Kankam çözümün için sağ ol opfinine oyunu bozuyor lavlar falan gözükmüyormuş inceledim biraz OptiFine şu an tam çıkmamış sanırsam.

Dostum denedim Sodium kötü OptiFine daha iyi OptiFine'den şaşmam.

Kankam çözümün için sağ ol opfinine oyunu bozuyor lavlar falan gözükmüyormuş inceledim biraz OptiFine şu an tam çıkmamış sanırsam.
Fabric kurup Fabric API, Sodium, Lithium ve Iris modlarını kurun. Çok daha performanslı ve sorunsuz olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı