Pulsar N125 alınır mı?

2 yıl kullanmayın hocam o zaman.

Hocam önerilerinizi beğenmedim diye bozulmayın lütfen. Ben motosiklet cahili değilim tabii ki ustası da değilim ama N125 serisi piyasaya yeni çıktığı için nasıl bir motor tam kestiremiyorum. Benim amacım bu motor ile kendimi geliştirip ilerleyen dönemlerde Duke 250 veyahut dominara geçmek için altyapı kurmak. Halihazırda zaten diyor kullanıyorum vitesli motor olarak da racing kullanırsam düşürmekten, drift kullanırsam da motoru ele almaktan korkuyorum.

Pulsarın piyasası canlı falan değil n125 diyorsun daha ülkeye bu yıl geldi hiç bir şeyi bilinmiyor ki üstünde abs bile yok rezalet bir motor. NS125 varken niye N125 almak istiyorsun. NS yıllardır gelen bir seri ve parçası ustası heryerde var N125 daha bu yıl geldi. Ayrıca 125 lik motora basıyormu demek biraz saçma gitse gitse 120 bilemedim 130 gider 125likler o süratlerde de uzun süre kullanamassın zaten. 125 lik motor alıcaksan ve ilerde kesin yükseltirim diyorsan piyasası olan parçası olan motor alırsın kafan rahat olur beygirine süratine takılma fazla. Bütçen yok ise 2025 de gelmiş bir motora bulaşmak sence de saçma değil mi 2. el nerdeyse sıfır motorlar bulunur o bütçeye. Türkiye şartlarında abssiz motor ölüme davetiye oluyor.

Pulsar'ın piyasası canlı falan değil N125 diyorsun daha ülkeye bu yıl geldi hiçbir şeyi bilinmiyor ki üstünde ABS bile yok rezalet bir motor. NS125 varken niye N125 almak istiyorsun. Ns yıllardır gelen bir seri ve parçası ustası her yerde var N125 daha bu yıl geldi. Drift de alınmaz. Mis gibi ns al geç. Ayrıca 125'lik motora basıyor mu demek biraz saçma gitse gitse 120 bilemedim 130 gider 125likler o süratlerde de uzun süre kullanamazsın zaten. 125'lik motor alacaksan ve ileride kesin yükseltirim diyorsan piyasası olan parçası olan motor alırsın kafan rahat olur beygirine süratine takılma fazla. Bütçen yok ise 2025 de gelmiş bir motora bulaşmak sence de saçma değil mi 2. el neredeyse sıfır motorlar bulunur o bütçeye. Türkiye şartlarında ABS'siz motor ölüme davetiye oluyor.

Kart ile ödüyoruz ve limitiniz sınırlı idi.

Hocam NS125 160 bin TL şu anda liste fiyatı. 2 sene içinde satacağım bir motora 160 bin TL vermek istemiyorum ki bütçemiz de sınırlı. Ek olarak bu motorun şu anda parçalarının olduğunu aynı oto sanayide çalıştığımız tamircilere sorarak öğrendim. 2.el konusunda ve ABS konusunda haklı olabilirsiniz ama ABS zaten daha önce kullanmamıştım diyor kullandığım için ve o fiyatta muadillerinde de ABS yok gini görünüyor. 2.el almayı biraz da ben istemedim hocam bayiler çok fazla komisyon koyuyor hatta motor için anlattığımız bayi belki kampanya vardır diye aradığımız 11.bayi idi. Fikirleriniz için teşekkürler motoru şimdilik satın aldım daha önce almış birisi ile de konuştum benim içime sindi teşekkürler ilginiz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı