Slasher4458
Hectopat
Daha fazla
Distant Horizon modu Indium istiyor ama Indium kurulu. Modların hepsini son sürüme güncelleyin öyle deneyin. Olmazsa kaldırın Distant Hırizon'u öyle deneyin.Çökmeden sonra başlatıcıda açılan pencerede çökme raporunu göstere tıkladığımda bu text dosyasına gönderiyordu. En son 8 gb ram vermeye başladım. Sürücülerimde güncel
Crach reports kaslöründede en yeni tarihli dosya bu
Az önce yine çöktü.
Çıkış Kodu: -1073740791
@Pixel_less Hocam bu minecraft launcherdaki tüm ayarlarımı vs. multimcye aktrabilir miyim acaba. belki bu şekilde düzelir.
@Pixel_less Baktın mı hocam?Saat 20.00 gibi deneyeceğim Hocam.
Hocam kusura bakmayın akşam acil işim çıktı bakamadım. Şİmdi bakacağım...Ayrıca ekstra canlı animasyonları için kaynak paketide kullanıyorum. İsmi fresh animations.
@Pixel_less Baktın mı hocam?
Yok hocam estağfurullah. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Hocam kusura bakmayın akşam acil işim çıktı bakamadım. Şİmdi bakacağım...
Kaynak paketinden çökme olmaz büyük ihtimalle.
Distant Horizon modu Indium istiyor ama Indium kurulu. Modların hepsini son sürüme güncelleyin öyle deneyin. Olmazsa kaldırın Distant Hırizon'u öyle deneyin.Çökmeden sonra başlatıcıda açılan pencerede çökme raporunu göstere tıkladığımda bu text dosyasına gönderiyordu. En son 8 gb ram vermeye başladım. Sürücülerimde güncel
Crach reports kaslöründede en yeni tarihli dosya bu
Az önce yine çöktü.
Çıkış Kodu: -1073740791
@Pixel_less Hocam bu minecraft launcherdaki tüm ayarlarımı vs. multimcye aktrabilir miyim acaba. belki bu şekilde düzelir.
MultiMC zaten genel olarak bundan dolayı ortaya çıkmış bir başlatıcı. Değiştirilebiliyordu diye hatırlıyorum vaktiyle öyle bir şey görmüştüm. Ama hiç denemedim. MultiMC en sağlıklı ve profesyonel başlatıcılardandır. Onu kullanmanızı tavsiye ederim. Curseforge gibi tek tıkla mod yüklemek için de MultiMC'nin farklı bir çatalı olan PolyMC veya PrismLauncher'i denemenizi de ayriyeten öneririm@Pixel_less Bu modlardan gereksiz olanlar var mı sence? Çok ayrıntılı bilgim yok çünkü, bazı modları kurarken videolarını izledim ve videoda kurulan diğer modlarıda kurdum.
@Pixel_less Hocam ayrıca şunu soracağım. Minecraft Launcherda ayrı profiiler açabiliyoruz ama yine kaynak kalsörü aynı oluyor. Mesela farklı birr sürümde mod kurulumu yapılacağı zaman yine aynı klasör görünüyor mods klasörü olarak. Bu nasıl ayarlanabilir tam anlayamadım.
Kurarken kurulum yerini değiştirilebiliyor ama denediğimde mods kasörü vs. oluşmadı. Sadece belli dosyalar oluştu oyuna girdi.
MultiMC zaten genel olarak bundan dolayı ortaya çıkmış bir başlatıcı. Değiştirilebiliyordu diye hatırlıyorum vaktiyle öyle bir şey görmüştüm. Ama hiç denemedim. MultiMC en sağlıklı ve profesyonel başlatıcılardandır. Onu kullanmanızı tavsiye ederim. CurseForge gibi tek tıkla mod yüklemek için de MultiMC'nin farklı bir çatalı olan polymc veya prismlauncher'i denemenizi de ayrıyeten öneririm![]()
Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaAnladım teşekkürler.
Modları güncelleyince MultiMC'de denediğimde FPS'in 58'de kalma sorunuda gitti. Deneyeceğim tekrardan çöküp çökmedğini Minecraft launcherdada. Distant Horizon'sız oynadım biraz çökmedi. Ama bir de güncel modlarla deneyeceğim.
Tekrardan teşekkürler yardmıcı olduğunuz için hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.