S Semihcik Picopat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlarla yeni bir sunucu açtık. Ben normalde çokca texture pack kullanıyorum ama çoğu OptiFine olmayınca çalışmıyor OptiFine nasıl kurabilirim?
Arkadaşlarla yeni bir sunucu açtık. Ben normalde çokca texture pack kullanıyorum ama çoğu OptiFine olmayınca çalışmıyor OptiFine nasıl kurabilirim?
Çözüm Arcontius 17 Temmuz 2024 Minecraft'ın 1.21 sürümünde OptiFine henüz bulunmamaktadır. Farklı modlar aracılığıyla 1.21'e de OptiFine texture packlerini getirebilirsin.
Minecraft'ın 1.21 sürümünde OptiFine henüz bulunmamaktadır. Farklı modlar aracılığıyla 1.21'e de OptiFine texture packlerini getirebilirsin.
Arcontius Decapat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #2 Minecraft'ın 1.21 sürümünde OptiFine henüz bulunmamaktadır. Farklı modlar aracılığıyla 1.21'e de OptiFine texture packlerini getirebilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Minecraft'ın 1.21 sürümünde OptiFine henüz bulunmamaktadır. Farklı modlar aracılığıyla 1.21'e de OptiFine texture packlerini getirebilirsin.