Minecraft 1.8.3 ile internet arayüzü değişir mi?

technofan

Kilopat
Daha fazla  
Konuyu doğru yere açtığımı sanıyorum ama yanlış yere açtıysam da lütfen banlamasınlar çünkü daha soracak sorularım olabilir. Ben Özgür Görgülü sitesinden Minecraft 1.8.3 sürümünü yani en son sürümünü yüklemek istiyorum. Daha önceden denemiştim. İndirdikten sonra google'ı açtığımda ise internet arayüzünün bu indirdiğim minecraft sayesinde sevmediğim bir arayüz haline geldiğini gördüm( sanırım Artemis idi ). Ben şimdi indirsem sizce gene arayüzü değişir mi ? Daha önceden yüklediğimde sürüm daha eskiydi. Şimdiki sürümde böyle bir şeyler olur mu ? Bir de minecraft'ı indirdiğinizde mobagenie gibi proglamları da kendi yüklüyor bunu durdurmak mümkün mü? Hayır bide bu programlar sayesinde müstehcen fotoğraflar falan da mönitörün köşesinde çıkıyor. Turbobitle indirildiği için orada da reklamlar çıkıyor. Acil yardım lütfen minecraft hunger games oynamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı