Çözüldü Minecraft 1.8.8 "EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
RAM
8GB 2667Mhz
Ekran kartı
GeForce MX110
Anakart
Asus X509JB
İşlemci
i5 1035G1
Selamlar arkadaşlar. 1.8.8'i kurdum mutlu mutlu oynuyorum. Tam oynarken böyle bir oyun takıldı masaüstüne attı. Geri açtım oyunu, dünyadayım, Alt Tab yapıp başka bir şeye geçtiğim gibi crash yiyorum. Kodu aşağıya yazdım. Java'dan en ufak bir bilgim yok.
Kod:
A fatal error has been detected by the Java runtime environment:
Exceptıon_access_vıolatıon (0xc0000005) at PC = 0x55053BF3, pid = 12156, tid = 0x00003Da0.
Jre version: Java(tm) SE runtime environment (8.0_321-B07) (Build 1.8.0_321-B07)
Java vm: Java hotspot(tm) Client vm (25.321-B07 mixed mode Windows-X86 )
Problematic frame:C [ig11icd32.dll+0x723bf3]
Failed to write Core dump. Minidumps are not enabled by default on Client versions of Windows.
An error report file with more information is saved as:
C:\Users\Ege\AppData\Roaming\.minecraft\hs_err_pid12156.log
If you would like to submit a bug report, please visit:
[URL='http://bugreport.java.com/bugreport/crash.jsp']Crash Report[/URL]
The crash happened outside the Java Virtual machine in native code.
See problematic frame for where to report the bug.
Al lib: (ee) alc_cleanup: 1 device not closed.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Java kurdunuz sanırım değil mi? Kurmadıysanız Java'yı kurun. Ayrıca OptiFine'da kurun bence. Son olarak 1.8.8 yerine 1.8.9 sürümünü tavsiye ederim.
Java kurdunuz sanırım değil mi? Kurmadıysanız Java'yı kurun. Ayrıca OptiFine'da kurun bence. Son olarak 1.8.8 yerine 1.8.9 sürümünü tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Alt Tab atınca oluyorsa bir şeyler bozulmuş olabilir. Windows 11 kurun sıfırdan.

Windows 10 kullanıcısıyım. Windows 11 bana birazcık uzak geliyor.

Sorunu çözdüm. Forge ve OptiFine kurdum ve sonra işte birkaç mod daha attım. Çözüldü sorunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı