Minecraft %12 CPU kullanımı normal mi?

ardaonemli

Hectopat
Arkadaşlar aktif olarak Minecraft oynayan birisiyim ve 100FPS oynamak istemiyorum. Çünkü sistemim istese 300 FPS bile verir ama attığım resimde gördüğünüz gibi CPU %12 kullanıyor. Hizmetlerden gerçek zamana ayarladım. Yükseği de denedim ama yok kullanmıyor CPU'yu. RAM 4GB verdim ama 250 MB kullanıyor.

Sistemim:

RX580 8 GB.
8 GB RAM 2600MHz{galiba emin değilim ama bu civarda bir şeyydi]
AMD FX{tm] 8350 8çekirdek 4.0GHz.

Ve son olarak sorun ısınma ile alakalı değil, Minecraft oynarken ekran kartı ve CPU sıcaklık değerleri ortalama 30-34 derece oluyor.

Zaten ekstra soğutmada var.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'i 1GB civarı kullanıyor, neden 250 dediniz?

Minecraft ne ekran kartını, ne de işlemciyi çok istisnai durumlar dışında %100 kullanmaz, diğer oyunlar ile karşılaştırmayın.

Bunun dışında RAM'i bir tık azaltmayı deneyin, çok abartınca da problem olabiliyor. 2-3GB yapabilirsiniz.

Orjinal sitesinden indirdiniz değilmi?
sonoyuncu serverında oynadığımdan dolayı sunucuya özel launcherden oyuna bağlanıyorum ama sorun bu olamaz arkadaşlarımda aynı launcher ile %60 kullanımları görüyorlar
oyun içinde f3 de o civarda görünüyordu o yüzden öyle demiştim ve ram azaltmayı deniyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…