Minecraft 1200 TL'ye alınır mı?

fbaran

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Mac mini m2 512 gb 16 gb ram, steelseries prime mouse, viewsonic vx2728j monitör, airpods 2. nesil, samsung A34 telefon
Meslek
Öğrenci
Minecraft'ın 650 TL olduğu zamanlarda, belki alabilirim diye düşünmüştüm. Ancak şimdi fiyatı iki katına çıkmış. Yaklaşık 6 yıldır korsan oynuyorum ve hem Bedrock sürümüne erişim sağlamak hem de diğer avantajlardan yararlanmak için orijinalini almayı düşünüyordum. Ama gerçekten, 1200 TL'ye değer mi?

Yakın zamanda herhangi bir indirim beklemiyorum. Bu fiyat verilir verilmez sizin zevkinize kalmış bir şey ama güzel oyun. Hala ara sıra girip oynuyorum. Ama 1200 TL gerçekten biraz fazla.

Minecraft'ın 650 TL olduğu zamanlarda, belki alabilirim diye düşünmüştüm. Ancak şimdi fiyatı iki katına çıkmış. Yaklaşık 6 yıldır korsan oynuyorum ve hem Bedrock sürümüne erişim sağlamak hem de diğer avantajlardan yararlanmak için orijinalini almayı düşünüyordum. Ama gerçekten, 1200 TL'ye değer mi?

Değmez. İndirimsiz fiyatı bu ise indirim dönemini bekle ki yakında indirim dönemleri zaten başlar.

Bana kalırsa 1200 TL'ye gram değmez.

1200 TL çok fazla 500 TL'ye alınır mı diye konular açıldığında alınır diyordum fakat çok uçmuş.

Bence bütün video oyunları içerisinde maksimum parayı verip alınabilecek tek oyun Minecraft. On binlerce saat, ve yıllarca oynayabilirsin. Yüzlerce farklı farklı sunucu, binlerce mod ve modpack var oyunda. Sadece ham haliyle survival bile kendini oynatıyor.

Hayır verilmez çünkü korsan olarak rahat bir şekilde sorunsuz yüklenebiliyor eğer sadece para verip oynayabiliyor olsaydınız belki verilirdi ama bence değmez.

Sizin yerinizde olsam Xbox Game Pass alıp Minecraft edinirdim pek pahalı değil zaten aylık ideal fiyatlandırması şartlara göre. Sisteminiz iyi derecedeyse zaten oyun havuzu geniş Game Pass'ın dilediğiniz oyunu oynarsınız. İade seçeneği var zaten üyeliğin mesela 2 gün kullandınız iptal ettiğiniz zaman kullandığınız günlerin ücretini alır hesabına aktarır geri kalan parayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı