Minecraft 1200 TL'ye alınır mı?

Minecraft Türkiye için mi zam aldı? Ben de dolar bazından 30 dolardı halen de 30 dolar.

Türkiye'de 650 TL'den 1200 TL oldu.

Aylık abonelikler bana göre çok da iyi bir seçenek değil bence. Oyun kiralıyormuş gibi hissediyorum. Ortalama üstü bir bilgisayara sahip olmadığımdan pek mantıklı gelmiyor.

250 TL civarı bir miktara almıştım ben o zamanın fiyatı kalsa kesinlikle alınırdı fakat tonlarca Minecraft korsan Launcher'ları var iken 1200 TL vermek pek mantıklı değil.

Hypixel falan oynarım derseniz alırsınız ama onun dışı dediğim gibi pek mantıklı gelmiyor.

Yine de sizin tercihiniz tabii ki bize sadece öneri söylemek düşer.

Aylık abonelikler bana göre çok da iyi bir seçenek değil bence. Oyun kiralıyormuş gibi hissediyorum. Ortalama üstü bir bilgisayara sahip olmadığımdan pek mantıklı gelmiyor.

Saygı duyuyorum efendim. Umarım gönlünüzce bir sistem toparlarsınız

Eğer çok seviyorsanız veya gerçekten uzun süre oynayacaksanız yine alınır. İndirim falan beklemeyin, 5 yılda bir Minecraft yıl dönümü gelince %50 indirim yapıyorlar.

Al 6 yıldır crackli oynuyormuşsun zaten

1200 mü olmuş? Yuh be 200'e almıştım iyi ki almışım. Bu arada 1200'e asla değmez. Bende Minecraft'ı deliler gibi oynayan biri olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…