Minecraft 1200 TL'ye alınır mı?

Enes3458

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Minecraft'ı çok severim küçüklüğümden beri arada girer oynarım yakın zamanda da Minecraft almayı düşünüyorum ama fiyatından dolayı kararsız kaldım, fiyatı şu an 1200 TL arkadaşlarım almamam gerektiğini söylüyor haksız değiller o fiyata birden fazla oyun alabilirim ama korsana pek güvenemiyorum, şu ana kadar sadece Minecraft'ı korsan indirdim sizce ne yapmalıyım?

15. yıla özel, %50 indirime girmişti zamdan önce. O sıra, aldın aldın durumdaydı. 1200 liralık bir oyun, değil.

Ne kadar oynadığınıza bağlı. Açıkçası ben de uzun zamandır oynuyorum, seviyorum. Şu anda zaten sahip olmasaydım alırdım, Hypixel gibi sunucularda oynamak için zaten orijinal oyuna sahip olmanız gerekiyor. Ama öyle ayda yılda bir oynuyorsanız ya da Hypixel gibi sunucularda aktif oynamayı düşünmüyorsanız değmeyebilir.

Küp oyun deyip geçmemek gerek, oyunu gerçekten seven biri için tabii ki alınabilir. Benim için en iyi oyun sevdiğim oyun derim, sevdiğim bir oyun ne kadar belki de basit olsa da ya da eski olsa da eğer seviyorsam benim için ücretini hak ediyordur. Çevremde birçok kişi ne kadar o paraya AAA oyun alırsın dese bile benim zevkim Minecraft ise Minecraft alırım. Çünkü herkesin oyun zevki farklıdır.

Bu şaheserler bu paraya verilirken 1200 TL Minecraft'a vermek mantıksız gibi geldi bana, 2024 de 200 TL gibi bir rakama almıştım.

Dosya Ekleri

• 1765632030961.png
    1765632030961.png
    167,2 KB · Görüntüleme: 20
Ne kadar oynadığınıza bağlı. Açıkçası ben de uzun zamandır oynuyorum, seviyorum. Şu anda zaten sahip olmasaydım alırdım, Hypixel gibi sunucularda oynamak için zaten orijinal oyuna sahip olmanız gerekiyor. Ama öyle ayda yılda bir oynuyorsanız ya da Hypixel gibi sunucularda aktif oynamayı düşünmüyorsanız değmeyebilir.

Küp oyun deyip geçmemek gerek, oyunu gerçekten seven biri için tabii ki alınabilir. Benim için en iyi oyun sevdiğim oyun derim, sevdiğim bir oyun ne kadar belki de basit olsa da ya da eski olsa da eğer seviyorsam benim için ücretini hak ediyordur. Çevremde birçok kişi ne kadar o paraya AAA oyun alırsın dese bile benim zevkim Minecraft ise Minecraft alırım. Çünkü herkesin oyun zevki farklıdır.

Haklısınız hocam.

Microsoft indiriminde yine 500-700 civarı olur, o zaman alırsınız. 5 gün sonra başlar indirim tahminen.

Hocam Mojang indirim yapmıyor, en son geçen sene 15. yaşına özel indirim yapmışlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı