Minecraft 2 mod paketini nasıl birleştirilir?

İki modda zaten 1.12.2 sürümü, indirceksin rlcraft mod paketini, içindeki modlardan istediğin modları bulup seçiçeksin (büyük ihtimalle isimleri ingilizcedir, Google çeviri vbde kullanabilirsin.). Daha sonrada diğer mod paketinin içine atacaksın.

İki mod paketini de klasör at demişinizde. İki modunda haritaları farklı ben sadece Rlcaft'ın mekaniğini istiyorum videoda gözüktüğü gibi nasıl yapmam gerek?

Burada anlatmışım zaten, klasoru komple atmayacaksın. Rlcraft'ın klasörüne giriceksin modlarından istediklerini seçip diğerinin modlarına atacaksın.

Burada anlatmışım zaten, klasoru komple atmayacaksın. Rlcraft'ın klasörüne giriceksin modlarından istediklerini seçip diğerinin modlarına atacaksın.
Deneyeceğim sıkıntı çıkmaz umarım.
Yapamadım çok fazla mod ismi vs. var. Yapabileceğini düşünen varsa eğer buradan linki indirsin: CurseForge Mods and Addons | Overwolf.com
Ve PC de C sonra kullanıcılarsan cuseforgeyi bulup oradan Launcher'e sonra modlara vs. ulaşabilir.
Arkadaşlar ben bir tane ada modu indirdim içinde rlcraft mekaniği vardı yani su içme ihtiyacı sonra fazla sıcakta yanma vs. hatta resmi:

1623331803280.png

Şimdi mod listesini atıyorum. Hangi mod bu.
Rlcarft mekaniğini sağlıyor yardımcı olur musunuz?

1623331865676.png

1623331888860.png

1623331901972.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı