İmam Ink Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ekim 2021 #1 Bildiğiniz üzere Minecraft 21W08b OptiFine sürümü mevcuttur ancak eksikliklerden dolayı rahatsız olmaktayım fabric veya Forge var mıdır? İnternetten biraz baktım ama pek bir bilgi edinemedim iyi günler...
Bildiğiniz üzere Minecraft 21W08b OptiFine sürümü mevcuttur ancak eksikliklerden dolayı rahatsız olmaktayım fabric veya Forge var mıdır? İnternetten biraz baktım ama pek bir bilgi edinemedim iyi günler...
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.959 Çözümler 72 Yer İstanbul 14 Ekim 2021 #2 Snapshot'lara yapmıyorlar diye biliyorum. Düzenleme: Fabric için derli olarak yokmuş ama kodu indirip derlemen gerekiyor sanırım: Fabric Versions Artı 0 Eksi
Snapshot'lara yapmıyorlar diye biliyorum. Düzenleme: Fabric için derli olarak yokmuş ama kodu indirip derlemen gerekiyor sanırım: Fabric Versions
KS KS İmam Ink Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ekim 2021 #3 The User 0 dedi: Snapshot'lara yapmıyorlar diye biliyorum Genişletmek için tıkla... optifine var bildiğim Artı 0 Eksi
The User 0 dedi: Snapshot'lara yapmıyorlar diye biliyorum Genişletmek için tıkla... optifine var bildiğim
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.959 Çözümler 72 Yer İstanbul 14 Ekim 2021 #4 İmam Ink dedi: optifine var bildiğim Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım ve Fabric'i yüklemek için indirilen uygulamada snapshot için yükleme de var. Artı 0 Eksi
İmam Ink dedi: optifine var bildiğim Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım ve Fabric'i yüklemek için indirilen uygulamada snapshot için yükleme de var.
KS KS İmam Ink Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ekim 2021 #5 The User 0 dedi: Şimdi baktım ve Fabric'i yüklemek için indirilen uygulamada snapshot için yükleme de var. Genişletmek için tıkla... bulmuştum onu az önce ancak fabricopti yapınca optimizasyon sorunları oluyor Artı 0 Eksi
The User 0 dedi: Şimdi baktım ve Fabric'i yüklemek için indirilen uygulamada snapshot için yükleme de var. Genişletmek için tıkla... bulmuştum onu az önce ancak fabricopti yapınca optimizasyon sorunları oluyor
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.959 Çözümler 72 Yer İstanbul 25 Ekim 2021 #6 Sadece Optifine yükleyecekseniz şöyle bir link buldum: Optifine 1.17 Preview 21w08b HD U G9 pre12 - minecraft-resourcepacks.com. Girince direkt olarak indiriyor. Ayrıca link güvenli mi bilmiyorum Google'da sadece bunu bulabildim. Artı 1 Eksi
Sadece Optifine yükleyecekseniz şöyle bir link buldum: Optifine 1.17 Preview 21w08b HD U G9 pre12 - minecraft-resourcepacks.com. Girince direkt olarak indiriyor. Ayrıca link güvenli mi bilmiyorum Google'da sadece bunu bulabildim.
KS KS İmam Ink Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ekim 2021 #7 The User 0 dedi: Sadece OptiFine yükleyecekseniz şöyle bir link buldum: Optifine 1.17 Preview 21w08b HD U G9 pre12 - minecraft-resourcepacks.com. Girince direkt olarak indiriyor. Ayrıca link güvenli mi bilmiyorum Google'da sadece bunu bulabildim. Genişletmek için tıkla... Dostum o OptiFine zaten bende var ve fabric varmış, buldum. Ancak optifabric pek verimli değil yani düz OptiFine kullanınca daha çok alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
The User 0 dedi: Sadece OptiFine yükleyecekseniz şöyle bir link buldum: Optifine 1.17 Preview 21w08b HD U G9 pre12 - minecraft-resourcepacks.com. Girince direkt olarak indiriyor. Ayrıca link güvenli mi bilmiyorum Google'da sadece bunu bulabildim. Genişletmek için tıkla... Dostum o OptiFine zaten bende var ve fabric varmış, buldum. Ancak optifabric pek verimli değil yani düz OptiFine kullanınca daha çok alıyorum.