SeyitEkrem
Decapat
- Makaleler
- 4
Hiçbir mod falan yüklemeyeceğiz. Tek istediğimiz istediğimiz zaman girebilmek ve lag vs olmaması.
7/24 açık mı peki? Burayı ilk defa duyuyorum.Para vermek yerine aranızdan birisi Hamachi ile server kursun daha mantıklı.
Hayır 7/24 açık olmuyor, Hamachinin amacı sizi aynı LAN'daymış gibi göstermek. Aranızdan biri server kuracak ve Hamachi ile birbirinize bağlanacağınız bir grup oluşturacaksınız, daha sonra server sahibinin IP adresi ile sunucuya bağlanacaksınız.7/24 açık mı peki? Burayı ilk defa duyuyorum.
Peki bu Aternos'la aynı şey değil mi? Benim istediğim, bir kere oluşturduktan sonra (örneğin 1 ay) o ay içerisinde 3'ümüzün de uğraşmadan sunucuya giriş yapıp oynayabilmesi. Server sahibini uğraştırmamak gayemizHayır 7/24 açık olmuyor, Hamachi'nin amacı sizi aynı LAN'daymış gibi göstermek. Aranızdan biri server kuracak ve Hamachi ile birbirinize bağlanacağınız bir grup oluşturacaksınız, daha sonra server sahibinin IP adresi ile sunucuya bağlanacaksınız.
Benzer bir şey evet, sürekli açık kalsın istiyorsanız sunucuyu açanın bilgisayarı sürekli açık bırakması gerek yapamam diyorsa da para verip almanız mantıklı olabilir.Peki bu Aternos'la aynı şey değil mi? Benim istediğim, bir kere oluşturduktan sonra (örneğin 1 ay) o ay içerisinde 3'ümüzün de uğraşmadan sunucuya giriş yapıp oynayabilmesi. Server sahibini uğraştırmamak gayemiz![]()
Realms alabilirsiniz 8 dolar yanlış bilmiyorsam. Hem orijinal minecraft sunucusu.Hiçbir mod falan yüklemeyeceğiz. Tek istediğimiz istediğimiz zaman girebilmek ve lag vs olmaması.
Peki bu Aternos'la aynı şey değil mi? Benim istediğim, bir kere oluşturduktan sonra (örneğin 1 ay) o ay içerisinde 3'ümüzün de uğraşmadan sunucuya giriş yapıp oynayabilmesi. Server sahibini uğraştırmamak gayemiz![]()
217.195.197.18:25565Hiçbir mod falan yüklemeyeceğiz. Tek istediğimiz istediğimiz zaman girebilmek ve lag vs olmaması.
Sunucu sahibi 3'unuz de olabilirsiniz. Her oyun sonu save dosyasını DC'den atarsınız, bir sonraki girişte kim varsa o Hamachi'sini açar sunucu sahibi olmuş olur. Bence yeterince basit bir çözüm ama son söz sizin.
3 kişi için server almak pek mantıklı gelmedi. Aranızda interneti kötü olanlar varsa ayrı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.