Minecraft 32 Bit için hangi Java sürümü gerekli?

TercanlI

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i2 duo e7400 apu
Intel 2 Duo E7400 işlemcim var ve bilgisyar 32 Bit. Minecraft'ta 1.8 gibi eski sürümleri oynarken gameoutput hatası ile karşılaşıyorum. Java yazılımının eski olduğundan dolayı olduğunu sanıyorum. Sizce Minecraft için Java 8 yeterli midir? Yeterli değilse ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Intel 2 Duo E7400 işlemcim var ve bilgisyar 32 Bit. Minecraft'ta 1.8 gibi eski sürümleri oynarken gameoutput hatası ile karşılaşıyorum. Java yazılımının eski olduğundan dolayı olduğunu sanıyorum. Sizce Minecraft için Java 8 yeterli midir? Yeterli değilse ne yapmalıyım?
En son sürüm kullanın. Hatta OpenJDK kullanın. Daha optimize.

Minecraft'ın 1.8'den 1.16'ya kadar olan bütün sürümleri Java 8 ile uyumludur, sadece 1.17'de Java 16 veya üstü, 1.18'de ise Java 17 veya üstü gereklidir, Java 8 ile oynamaya devam edin çünkü yeni Java sürümlerinde eski GPU'lar ile uyumsuzluk yaşayanlar var. 32 bit Java 8 işinizi görmesi gerekiyor, gameoutput hatası nasıl bir hata bilmiyorum Java'dan dolayı olduğuna emin misiniz?

En son sürüm kullanın. Hatta OpenJDK kullanın. Daha optimize.
işte sorunda orda 32 bit için en son sürüm 8 olarak gösteriyor
Minecraft'ın 1.8'den 1.16'ya kadar olan bütün sürümleri Java 8 ile uyumludur, sadece 1.17'de Java 16 veya üstü, 1.18'de ise Java 17 veya üstü gereklidir, Java 8 ile oynamaya devam edin çünkü yeni Java sürümlerinde eski GPU'lar ile uyumsuzluk yaşayanlar var. 32 bit Java 8 işinizi görmesi gerekiyor, gameoutput hatası nasıl bir hata bilmiyorum Java'dan dolayı olduğuna emin mi
tüm sistemle herşeyi arattım java sürümü güncel değildi 4tü sanırım şuanda güncelliyorum

işte sorunda orda 32 bit için en son sürüm 8 olarak gösteriyor
Java 17 (Şuanki en son LTS sürümü.) bile hala daha 32 biti desteklemekte, aşağıdaki linke bakarsanız(AdoptOpenJDK'nın yeni sitesi bu, eskisini kullanmayın çünkü orası güncelleme almıyor.) 11, 16 veya 17'de x86'ların yer aldığını görürsünüz, eğer gerçekten denemek istiyorsanız bunlardan birisini denemek size kalmış yani yeni sürümlerinde x86 destekleri bulunuyor.

Java 17 (Şuanki en son LTS sürümü.) bile hala daha 32 biti desteklemekte, aşağıdaki linke bakarsanız(AdoptOpenJDK'nın yeni sitesi bu, eskisini kullanmayın çünkü orası güncelleme almıyor.) 11, 16 veya 17'de x86'ların yer aldığını görürsünüz, eğer gerçekten denemek istiyorsanız bunlardan birisini denemek size kalmış yani yeni sürümlerinde x86 destekleri bulunuyor.

çok sağolun googleye yazınca genelde eski sürümler çıkıyordu ve javanın resmi sitesinde 32 bit bende gözükmüyordu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı