Merhaba. Ben bugün Minecraft alacaktım da Java and bedrock ama 85 ₺den 200₺ olmuş almaya değer mi? Ve tekrar 8 ₺ olur mu? Bugün çünkü acayip üzüldüm alacağım diye seviniyordum gitti Microsoft 200 ₺ yaptı. Fiyatı düşer mi?
Gamepass alın hocam.Merhaba. Ben bugün Minecraft alacaktım da Java and bedrock ama 85 ₺den 200₺ olmuş almaya değer mi? Ve tekrar 8 ₺ olur mu? Bugün çünkü acayip üzüldüm alacağım diye seviniyordum gitti Microsoft 200 ₺ yaptı. Fiyatı düşer mi?
Merhaba. Ben bugün Minecraft alacaktım da Java and bedrock ama 85 ₺den 200₺ olmuş almaya değer mi? Ve tekrar 8 ₺ olur mu? Bugün çünkü acayip üzüldüm alacağım diye seviniyordum gitti Microsoft 200 ₺ yaptı. Fiyatı düşer mi?
Peki düşme ihtimali var mıdır ya da insanlar şikayet edip indirebilir mi?Fiyatının tekrar düşeceğini sanmıyorum eğer fazla oynamak istiyorsanız tek çare Game Pass maalesef.
Peki düşme ihtimali var mıdır ya da insanlar şikayet edip indirebilir mi?
Peki yine artar mı?
Kurda ciddi bir dalgalanma olmadığı müddetçe sanmıyorum ama yine de hala fiyatı bu kadar uygunken almanı tavsiye ederim veya bir riske girip bayram indirimi gelir mi diye bekleyebilirsin.Peki yine artar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.