A acar92 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 552 Çözümler 3 4 Ekim 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Video örnektir) Dostlar bunlar gibi böyle sanki 360 Hz gibi akıcı ve renkleri nasıl muazzam yaparım? Orijinal Minecraft'ım var onunla alakalıdır diye sandım değilmiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Video örnektir) Dostlar bunlar gibi böyle sanki 360 Hz gibi akıcı ve renkleri nasıl muazzam yaparım? Orijinal Minecraft'ım var onunla alakalıdır diye sandım değilmiş.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #2 Texture pack değil mi hocam bu? Ben mi yanlış biliyorum. Artı 0 Eksi
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #3 acar92 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Video örnektir) Dostlar bunlar gibi böyle sanki 360 Hz gibi akıcı ve renkleri nasıl muazzam yaparım? Orijinal Minecraft'ım var onunla alakalıdır diye sandım değilmiş. Genişletmek için tıkla... Texture pack, ve shader pack. Ayrıca video editlenmis. Artı 0 Eksi
acar92 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Video örnektir) Dostlar bunlar gibi böyle sanki 360 Hz gibi akıcı ve renkleri nasıl muazzam yaparım? Orijinal Minecraft'ım var onunla alakalıdır diye sandım değilmiş. Genişletmek için tıkla... Texture pack, ve shader pack. Ayrıca video editlenmis.
KS KS A acar92 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 552 Çözümler 3 5 Ekim 2022 #4 Zerolite dedi: Texture pack değil mi hocam bu? Ben mi yanlış biliyorum. Genişletmek için tıkla... Jetronin dedi: Texture pack, ve shader pack. Ayrıca video editlenmis. Genişletmek için tıkla... Hangi shader ya da texture acaba? Bunun gibi idarelik oynanabilir olsun yeter. Artı 0 Eksi
Zerolite dedi: Texture pack değil mi hocam bu? Ben mi yanlış biliyorum. Genişletmek için tıkla... Jetronin dedi: Texture pack, ve shader pack. Ayrıca video editlenmis. Genişletmek için tıkla... Hangi shader ya da texture acaba? Bunun gibi idarelik oynanabilir olsun yeter.