Minecraft alınır mı?

TeisXDS

Centipat
Daha fazla  
Şimdi elime para geçti 500 lira civarında. Sizce Minecraft almak mantıklı mı yoksa korsan oynamaya devam edip biriktirsem mı? Şahsen bir oyuna para yetiyorsa orijinal almak vicdanımı daha rahat ediyor. Ve korsan filan oynamak bana pek iyi bir şey gibi gelmiyor. Yapımcı şirketi desteklemek için de gayet mantıklı yine de size sormak istedim.

Şimdi elime para geçti 500 lira civarında. Sizce Minecraft almak mantıklı mı yoksa korsan oynamaya devam edip biriktirsem mı? Şahsen bir oyuna para yetiyorsa orijinal almak vicdanımı daha rahat ediyor. Ve korsan filan oynamak bana pek iyi bir şey gibi gelmiyor. Yapımcı şirketi desteklemek için de gayet mantıklı yine de size sormak istedim.

Bence alın korsan bir yere kadar şu anda eskisine göre Minecraft'ı cracklemek zorlaştı özellikle Minecraft Bedrock eskiden cracklenmesi Minecraft Bedrock'un denem sürümünü indirip PC'den bir uygulama ile başlata bastığımızda her zaman güncel sürümü oynayıp bütün sunuculara girebiliyorduk fakat şu andada javadada gelişmeler var ve Minecraft alırsanız Java ve Bedrock ikisi beraber geliyor artık. Hypixel gibi sunucularlarlada oynayabilirsiniz.

Senin paran senin tercihin. O şekilde daha rahat ediyorsan ve devamlı oynuyorsan tabii ki alabilirsin. Hem de yapımcıyı desteklemiş olursun.

Hocam benim de böyle düşüncelerim vardı. Hatta büyüyünce oynamasam bile orijinal Minecraft alacağım, hak geçmesin gibi. Ama siz öğrencisiniz, 500₺yi çok daha iyi yerlere harcayabilirsiniz. Vicdanınız rahat olsun, microsoftun sizin paranıza ihtiyacı yok. İleride bir gün alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı