Minecraft alınmalı mı?

Ben sahsen chatte kufur edenlere alinmiyorum, insanlarin da oyle bos beles tiplere alinmamayi ogrenmesi lazim diye dusunuyorum (art niyet aramiyorum).

Eger rahatsiz oluyorsan alabilirsin Hypixel'de fln birisini oldurdugunde kimse sana ana baci yapmiyor olen cikiyor baska oyununa giriyor Turklerde yedirememe duygusu var maalesef. Sohbete yazilan "gg"ye bile triggerlanabiliyorlar. Cr oynayan bir haciabi Hypixel oynasin ettigi kufurlere donut gelmedigini, kimsenin iplemedigini gorunce etmemeye alisir insanlar. Bence herkesin premium'a sahip olmasi gerekiyor, guzel bir sey :)

Tekrar dedim, diyorum. Paran varsa, koymazsa, uzulmezsen al gec hocam iyi bir sey premium'a sahip olmak, premium hissettiriyor :)

Her şeye okeyimde cr so sunucuları da çok samimi değil be hocam içi pislik dolu :D

Hocam genelde Online oyunları oynamayı seviyorum hikayeli sarmıyor beni.
Sanırsam Cyberpunk 2077 de Online mod yok.

Haklısınız makro dolu sunucu. Eskiden bende oynardım 2020 de o zamanlar eğlenceliydi tabii. Şimdi bozmuş çoluk çocuk dolu. Zaten verilerimizi de sızdırdılar daha ne olsun crden :D.

Minecraft alınır. O kadar sisteminiz var orijinal almayı hak ediyorsunuz :) ayrıca yanında Bedrock sürümü de geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı