NNGPT Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #1 Merhaba. Minecraft oynayacaktım ana menüde Minecraft yazısındaki "a" yeşil renkte idi. Bu şey normal midir? Dosya Ekleri bu şey.PNG 2,1 MB · Görüntüleme: 62
Merhaba. Minecraft oynayacaktım ana menüde Minecraft yazısındaki "a" yeşil renkte idi. Bu şey normal midir?
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 8 Ağustos 2022 #2 Ne olabilir hocam? Normaldir. Artı 0 Eksi
Stirkless Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 295 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye/Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #3 NNGPT dedi: Merhaba. Minecraft oynayacaktım ana menüde Minecraft yazısındaki "a" yeşil renkte idi. Bu şey normal midir? Genişletmek için tıkla... Texture Pack'inizden kaynaklı bir durumdur muhtemelen. Artı 0 Eksi
NNGPT dedi: Merhaba. Minecraft oynayacaktım ana menüde Minecraft yazısındaki "a" yeşil renkte idi. Bu şey normal midir? Genişletmek için tıkla... Texture Pack'inizden kaynaklı bir durumdur muhtemelen.
Thrian Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.012 8 Ağustos 2022 #4 NNGPT dedi: Merhaba. Minecraft oynayacaktım ana menüde Minecraft yazısındaki "a" yeşil renkte idi. Bu şey normal midir? Genişletmek için tıkla... Hocam a harbi creeper gibi. Yani Bi sıkıntı olduğunu zannetmiyorum, minecraft bazen yapıyordu böyle şeyler. Zaten başka ne olabilir ki? Artı 0 Eksi
NNGPT dedi: Merhaba. Minecraft oynayacaktım ana menüde Minecraft yazısındaki "a" yeşil renkte idi. Bu şey normal midir? Genişletmek için tıkla... Hocam a harbi creeper gibi. Yani Bi sıkıntı olduğunu zannetmiyorum, minecraft bazen yapıyordu böyle şeyler. Zaten başka ne olabilir ki?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.580 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 8 Ağustos 2022 #5 Texture pack'iniz yapmış. Artı 0 Eksi
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.698 Makaleler 4 Çözümler 31 8 Ağustos 2022 #6 Kullandığın texture pack yapmıştır Bedrock Edition'da texture packler GUI'ye bile dokunabiliyor. Artı 0 Eksi