Minecraft Android 5.1.1 sürümüne nasıl yüklenir?

beratu772

Femtopat
Daha fazla  
Evet benim Android 5.1.1 sürümlü telefonum. Ben de Minecraft'ın en son sürümünü yüklemek istiyorum fakat Android eski sürüm olduğu için yükleyemiyorum. Custom ROM yapmadan nasıl son sürümü yükleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet benim Android 5.1.1 sürümlü telefonum. Ben de Minecraft'ın en son sürümünü yüklemek istiyorum fakat Android eski sürüm olduğu için yükleyemiyorum. Custom ROM yapmadan nasıl son sürümü yükleyebilirim?

Bildiğim kadarıyla Minecraft'ın son sürümü Android 5.1'i destekliyor. Zaten 5.1.1 diye Android sürümü yok, 5.1'den 6'ya geçiyor.

Bildiğim kadarıyla Minecraft'ın son sürümü Android 5.1'i destekliyor. Zaten 5.1.1 diye Android sürümü yok, 5.1'den 6'ya geçiyor.
Hocam sürüm yetse bile bazen olmuyor evdeki eski telefon dada bazı uygulamalarda o sorun vardı. Çözüm eski sürüm yüklemek. Tek tek 1.21 1.20 1.19 1.18 1.17 sürümlerinin en son versiyonunu yükleyeceksiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı