Minecraft animasyonu yapmak "veletlik" midir?

Minecraft animasyonu yapmak tabii ki de veletlik değiildir. Çünkü oyunu 30 yaşında bile oynayan var. Bir de animasyonlara o kadar emek veriliyor yani. Animasyon zor iş küçük bir çocuğun yapabileceği bir şey değilidir.
60 yaşında birisini Metin 2 oynarken loncamda görmüştüm. Konuyla alakası var mı yok sadece saçmalığa döndüğü için yazıyorum.

Minecraft animasyonu yapmak tabi ki de veletlik değiildir. Çünkü oyunu 30 yaşında bile oynayan var. Bir de animasyonlara o kadar emek veriliyor yani. Animasyon zor iş küçük bir çocuğun yapabileceği bir şey değilidir.

Aynen bence de mesela ben 12 yaşındayım. :D
30 yaşında adam oynuyor diye %90 nın 14 yaş altı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Animasyon konusuna gelirsek kime ne faydası var? Emek verdiği şeyin güzel olduğunu sanıyor. Git bunu burada değil sınıfında arkadaşlarına göster dalga geçsinler bi. Ha pardon 12 yaşında olduğunuzu düşünürsek onlarda sizinle oynamaya gelicektir.

Şu ülkede zevk ve renk ayrımının yapılamaması ne üzücü. Herkes farklı şeylerden zevk alabilir ve bunun hakkında kimseye açıklama yapmak zorunda değildir. Anlayın artık şunu. Neymiş efendim benim sevdiğim oyuna nasıl sevmezsin falan filan. Nefret ediyorum şu zihniyetteki insanlardan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burak abime bak be.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı