kel584 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 768 Yer Arafta 23 Mart 2021 #71 Ne tür animasyon yaptığına bağlı.
maniac27 Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 710 Çözümler 1 23 Mart 2021 #72 Arda_Animations dedi: Hazır asset de var ? Her şeyi sömürmüşler zaten. Genişletmek için tıkla... Ben sadece sizin mantığınızı size karşı kullanıyorum.
Arda_Animations dedi: Hazır asset de var ? Her şeyi sömürmüşler zaten. Genişletmek için tıkla... Ben sadece sizin mantığınızı size karşı kullanıyorum.
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #73 maniac27 dedi: Ben sadece sizin mantığınızı size karşı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Fakat, ben milli değerleri sömürmedim. Hazır asset asla kullanmadım. (Bir moderatör konuyu okuyor. Selamlar )
maniac27 dedi: Ben sadece sizin mantığınızı size karşı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Fakat, ben milli değerleri sömürmedim. Hazır asset asla kullanmadım. (Bir moderatör konuyu okuyor. Selamlar )
maniac27 Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 710 Çözümler 1 23 Mart 2021 #74 Arda_Animations dedi: Fakat, ben milli değerleri sömürmedim. Hazır asset asla kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Siz beni anlamıyorsunuz. Neyse profil fotoğrafında Minecraft olan birisiyle tartışmayacağım.
Arda_Animations dedi: Fakat, ben milli değerleri sömürmedim. Hazır asset asla kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Siz beni anlamıyorsunuz. Neyse profil fotoğrafında Minecraft olan birisiyle tartışmayacağım.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.559 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #75 Hocam seni bizim DC serverindeki birisine benzettim, acaba o musun merak ettim şu anda. Konuya gelecek olursak veletlik değildir. Veletlik, küçük bir insanın aklını kullanamama duru mudur? Ve bunlar genellikle animasyondan anlamazlar.
Hocam seni bizim DC serverindeki birisine benzettim, acaba o musun merak ettim şu anda. Konuya gelecek olursak veletlik değildir. Veletlik, küçük bir insanın aklını kullanamama duru mudur? Ve bunlar genellikle animasyondan anlamazlar.
M masterhaşhaşi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #76 Karanlık fantezi türü bunlar. Mesela Castelvania da karanlık fantezidir ama bu animasyonlar furry dark fantasy.
Karanlık fantezi türü bunlar. Mesela Castelvania da karanlık fantezidir ama bu animasyonlar furry dark fantasy.
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.339 Çözümler 23 23 Mart 2021 #77 Çoğu kişinin kendi fikri olmadığı için minecraft veled oyunu deyip geçiyorlar. Boşver onları. Bir şeyler üretmek her zaman iyidir. Sen de yaparken eğleniyorsan forumdaki arkadaşların yorumu önemsiz.
Çoğu kişinin kendi fikri olmadığı için minecraft veled oyunu deyip geçiyorlar. Boşver onları. Bir şeyler üretmek her zaman iyidir. Sen de yaparken eğleniyorsan forumdaki arkadaşların yorumu önemsiz.
maniac27 Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 710 Çözümler 1 23 Mart 2021 #78 13 yaşındasın. Sen Kanye West'i nereden bileceksin ki zaten?
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #79 maniac27 dedi: 13 yaşındasın. Sen kanye West'i nereden bileceksin ki zaten? Genişletmek için tıkla... Artık yaş tartışması yapmayacağım. Neyse mesajımı alıntılamayın. Bıktım çünkü.
maniac27 dedi: 13 yaşındasın. Sen kanye West'i nereden bileceksin ki zaten? Genişletmek için tıkla... Artık yaş tartışması yapmayacağım. Neyse mesajımı alıntılamayın. Bıktım çünkü.
maniac27 Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 710 Çözümler 1 23 Mart 2021 #80 Arda_Animations dedi: Artık yaş tartışması yapmayacağım. Neyse mesajımı alıntılamayın. Bıktım çünkü. Genişletmek için tıkla... Bıktıysan daha fazla alıntılayacağım.
Arda_Animations dedi: Artık yaş tartışması yapmayacağım. Neyse mesajımı alıntılamayın. Bıktım çünkü. Genişletmek için tıkla... Bıktıysan daha fazla alıntılayacağım.