Minecraft animasyonu yapmak "veletlik" midir?

Senin bu sığ düşüncenden sunu çıkarıyorum. Oyunu Adal oynarsa velet oyunu değildir. Oynamazsa velet oyunudur.
Şunu doğru düzgün okur musunuz? 2 seferdir yanlış anlaşılıyor. Minecraft velet oyunudur demedim ki orada. Animasyonu yapıp da veletçe videolar çekmek veletçe olur dedim.

Bir daha bu konuya mesaj yazmayacağım. @Arda_Animations böyle gidersen hayatta çok devrilirsin. Herkes senin fikrinde olmak zorunda değil. Herkes Animasyonun veletçe olmadığını söylemek zorunda değil. Ben de demedim zaten. Şunu düzgünce okumadan hemen linçliyorsunuz.

Şunu doğru düzgün okur musunuz? 2 seferdir yanlış anlaşılıyor. Minecraft velet oyunudur demedim ki orada. Animasyonu yapıp da veletçe videolar çekmek veletçe olur dedim.
Ben olaya sadece Adal yönünden baktım. Diğer yandan size katılıyorum.

Sen buna bak yerli ve milli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence animasyon 2014-2015 şartlarına göre çok güzel olmuş. FPS hafif sıkıntılı.
İyi peki, istediğinizi deyin. Artık kafaya çok takmayacağım.

Bir daha bu konuya mesaj yazmayacağım. @Arda_Animations böyle gidersen hayatta çok devrilirsin. Herkes senin fikrinde olmak zorunda değil. Herkes Animasyonun veletçe olmadığını söylemek zorunda değil. Ben de demedim zaten. Şunu düzgünce okumadan hemen linçliyorsunuz.
Animasyon yapmanın neresi "veletçe"?

[

Emek verilen bir şeye veletlik diyen birisi yok sanırım konuda?

Evet yok kendi kendine alevleniyor boş boş dönüp dönüp aynı mesajları okuduğumu fark etim daha yeni. Bir de herkese kızgın atıyor. Herkes senin düşüncende olmak zorunda değilki. Bence veletlik sence değil. Konu gereksiz yere uzadı bence.

Hocam siz istediğinizi yapın, köstek olmaya çalışan insanlar hep vardı, olmaya da devam edecek. Emin olun size "velet" diyen insanlar kıskandıkları için böyle diyor. Destekçinizim hocam devam edin, sevdiğiniz şeyi yapın, diğerleri ne derse desin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı